Apartmanok MobilePirovac - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 7.817 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Pirovac és a Sibenik környékén!
Detailed description

Egy stílusos és gondosan megtervezett tábor, amely megfelel a legigényesebb vakációnak. A táborban lévő olívabogyók ölelésében a természetben leszel. A jól karbantartott kavicsos strand 70 méterre van, és a legközelebbi város Pirovac csak néhány perc sétával elérhető. A táborban 15 új, légkondicionált ház található digitális TV csatornákkal, egy nagy terasz étkezővel, egy további nyári konyha. A táborban is van egy pótkocsi, sátor sátrak. Az egész évben is bérelhető telek. A házak is eladó. A táborban kerékpárok, e-kerékpárok, e-robogók, négykerék-meghajtó, autó, csónak (több típus) bérelhető. Kínálunk lehetőséget a hajó színes kikötésére.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A regisztráció 16 óra elteltével lehetséges (későbbi érkezés szükséges), a kijelentkezés 10 óra. Az ár 50% -a fizetendő legalább 60 nappal az érkezés előtt, a másik 50% érkezés előtt 3-5 nappal. A 60 napos lemondás ingyenes, 60 napon belül 50%, de a show 100%.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 800 m
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Benzinkút: 90 m
  • Marina: 1 km
  • Nemzeti park: 3 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
A táborban van egy kávézó-bár, amely többféle gyorsétterem-választással rendelkezik. A gyermekek legnagyobb örömére a játszóterek gondoskodtak a játszótérről. A pihenéshez úszómedence fűtött tengervízzel, hullámok és szökőkút tartozik, amely körül a nyugágyak lesznek elhelyezve. A kempingben grillező és grillezési lehetőség áll rendelkezésre. A házak TV-csatornákkal rendelkeznek, a kempingben Wi-Fi áll rendelkezésre. Elektromos kerékpárokat, retro sífelvonókat, gyermekágyakat, bébi szoptató széket is bérelhet. A fitnesz szerelmeseinek egy kis utcai fitnesz is rendelkezésre áll. A parkolóhelyek ingyenesek. Kis háziállatok (legfeljebb 5 kg) a házban megengedettek, míg a sátrakban és a pótkocsikban a háziállatok mérete nem korlátozott.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Mobile
Suzana Nešović Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Mobile lista már megtekintette 13630 idők óta 06.03.2018.