Apartman Ivan AntePisak - Split régió

kikiáltási ár Ft 10.863 / éj
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Apartment Ivan Ante egy kis turisztikai faluban, Pisakban található, Omištól 16 km-re délre, Splittől 40 km-re és Makarskától 18 km-re északnyugatra. A lakás 4 fő elszállásolására képes. Tartalmaz egy korszerűen felszerelt konyhát, fürdőszobát, kényelmes és tágas szobát, nappali, nagy teraszt, WIFI légkondicionálót, LED TV-t, műholdas antennát és két parkolóhelyet. Az erkélyről gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és Brac-szigetre. A tengertől való távolság mindössze 40 méter. Pisak egy kicsi és festői hely, amely valódi dalmát környezetet biztosít és mindenki számára lehetővé teszi a kikapcsolódást és a természet élvezetét, távol a város nyüzsgésétől. Messze a főút alatt található, szinte nincs forgalom, amely ideális kisgyermekes családok számára. Pisak büszke szépségére, tisztaságára és sok gyönyörű kavicsos strandra. Itt kölcsönözhet hajót, és élvezheti a kevésbé zsúfolt strandokat, búvárkodást, vitorlázást és szörfözést. Számos étteremmel és kávézóval rendelkezik, egy jól felszerelt áruház, napi friss gyümölcs- és zöldségkészlettel.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ár 4 fő részére. További személy hetente 50 €. Érkezés 14:00 órától, indulás 09:00 óráig. Fizetési feltételek: - 30% előre, a foglalás visszaigazolásakor - 70% érkezéskor Foglalási lemondási feltételek és visszatérítések: - lemondás esetén a foglalás előtt 120 nappal, 100% -ot térítünk vissza - lemondás esetén a foglalási időszakot megelőző 60–119 nappal 50% -ot térítünk vissza -A lemondás 59 vagy kevesebb nappal a foglalás előtt, nem térítjük vissza -A törlés esetén a fel nem használt pénzeszközök felhasználhatók jövőre
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Belváros: 700 m
  • Élelmiszer: 700 m
  • Étterem: 700 m
  • Orvos: 17 km
  • Gyógyszertár: 8 km
  • Bank: 8 km
  • Posta: 8 km
  • Benzinkút: 17 km
  • Buszmegálló: 17 km
  • Vasútállomás: 40 km
  • Repülőtér: 50 km
  • Marina: 23 km
  • Sport tevékenységek: 40 m
  • Disco club: 10 km
  • Nemzeti park: 40 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Ivan Ante
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Warszawa, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2022
A legszebb ünnep 2022

Egy ilyen nyaralás egy álom. Ajánlott apartman - 5 *. Kedves, vendégszerető és családias házigazdák. A hűtőben, kellemes és finom meglepetés várt ránk. Minden van, ami kell: edények, fazekak, mikrohullámú sütő, illatos ágynemű és törölköző, vasaló, stb. De ami a szívünkbe lopta magát, az a terasz és a kilátás, mint Horvátország legszebb reklámjában. A Vuje strand az apartman közelében csodálatos. Csodálatos kilátások. Maga a város nagyon hangulatos és hangulatos. Remek alap. Felejthetetlen ünnepek. Teljes szívemből ajánljuk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Chorzów, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Június 2021
Sikeres ünnep 2021 júniusában

Lehetőségünk volt találkozni csodálatos és kedves házigazdákkal, akikre mindig számíthattok. Mindenki otthon fogja érezni magát velük. Vonzó, nagy, tiszta, teljesen felszerelt apartmant kínálnak, nagyon nagy napos terasszal és gyönyörű kilátással a tengerre. Saját parkolóhely - ez további előnyt jelent. Békés és csendes hely azok számára, akik pihenni szeretnének egy tiszta, gyönyörű fekvésű stranddal a sok öböl egyikében. Nagyszerű helyszín azok számára, akik szeretik aktívan tölteni a nyaralást, és szeretnék megismerni a közeli hangulatos városokat. Az apartman 100% -ban ajánlott. Nagyon köszönöm a vendéglátást, az emléktárgyként kapott pillangót és segítséget az autóval kapcsolatos probléma megoldásában.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Dobříš, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2019
2019. augusztus

Szép, csendes hely. Lakás teljesen felszerelt, hiányzik csak mosógép. Egyébként mindent, amire vágyhat. Kenyérpirító, kávéfőző, sajtó, rengeteg edény, tálak, poharak, edények és serpenyők a mindennapi főzéshez. Törülközők, törlőkendők és papír, táskák a kosárban csak álom. Nagy hűtőszekrény fagyasztóval. Légkondicionáló. Hozzáférés a grillhez a tulajdonos megállapodása alapján, bármikor. Mindig készített fa az egész grillhez. Tulajdonosok segítőkész, kedves, barátságosak, a kommunikáció tökéletesen jó, aki beszélni akar. Mrs. tulajdonostól ízletes házi készítésű sós keksz (a receptet is átvettük) és az édes Bosenska specialitás. Javasoljuk továbbá a Lončar család pincészete borát, különösen a vörösbort :-). A tulajdonosok a terasz bővítését tervezik, amely újabb bónusz lesz. A strandhoz való hozzáférés, amint azt az alábbiakban már leírtuk, valóban hátrányos helyzetű, főleg ha meleg van, és a tengerpartra szállítja a dolgokat. De a strand gyönyörű, tiszta, szuper snorkeling, vízbe ugrik, csónakok. Mindent a tengerparton hagytunk egyik napról a másikra, és soha nem veszítettünk el semmit. Köszönöm, az elmúlt 6 év legszebb apartmanja volt. Minden évben más helyre megyünk, de minden bizonnyal visszatérünk ide.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Regényes,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Zorica Lončar Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Orosz,
Apartman Ivan Ante lista már megtekintette 44357 idők óta 17.02.2016.