Apartmanok HarmonijaBaška Voda - Split régió

kikiáltási ár Ft 6.249 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A modern módon felszerelt Harmonia apartmanok tökéletes választás egy kényelmes családi nyaraláshoz, vagy azoknak a pároknak, akik kényelmes szállást keresnek a strand közelében. Körülbelül 200 méterre a Nikolina strandtól, Baška Voda vonzó részén, nem messze a központtól, gyönyörű kilátással a tengerre és a Biokovo hegyre. Kínálunk szállást zöld és narancssárga apartmanokban, amelyeket 2 felnőtt és 2 kisgyermek, valamint türkiz apartmanban kínálunk 2 felnőttnek. 1 gyerek. Minden apartman 40 m2-es, egy nagy hálószobával, nappalival rendelkezik, amely teljesen felszerelt konyhával, asztallal és székekkel, valamint egy kanapéval, fürdőszobával és terasszal rendelkezik. A zöld és narancssárga apartmanok a családi ház első emeletén helyezkednek el, nagy erkéllyel rendelkeznek, tengerre néző kilátással, míg a türkizkék apartman a ház alagsorában található, tengerre néző kilátással, nagy terasszal és társalgó fotelokkal. Minden apartman teljesen felszerelt, tisztasággal és élénk színekkel büszkélkedhet, így minden bizonnyal kényelmesen érezheti magát és kellemes nyaralást tölt be.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglalását 30% előleg formájában visszaigazoljuk bankszámlánkon. A fizetés fennmaradó része érkezéskor készpénzben van. Érkezés 14. 00-től, indulás 10. 00-ig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A 2020. 04. 28. és 2020. 10. 31. közötti foglalások ingyenes lemondása !!! Nincs lemondási díj a 2020. 04. 28. és 2020. 10. 31. között teljesített összes foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 10 km
  • Buszmegálló: 300 m
  • Vasútállomás: 50 km
  • Repülőtér: 60 km
  • Marina: 300 m
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 300 m
  • Nemzeti park: 70 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Parkolás a ház előtt, Internet, légkondicionálás, idegenforgalmi adó, SAT-TV benne van az árban. Kérésre szabadtéri grill, gyermekágy, vasaló és vasalódeszka, mosógép, kávéfőző is rendelkezésre áll.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Harmonija
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Ptuj, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Harmonija, Július 2017
Hot ünnep

Azt javasoljuk, a szabadság ebben a házban. Mindenekelőtt nagyon barátságos tulajdonos, mindig az Ön rendelkezésére. Tisztaság és rend jó. Kényelem és berendezések jól berendezett, légkondicionáló kiadói jól működik. Parkolás áll rendelkezésre. Minden nagyszerű.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
KÖSZÖNJÜK

Kedves Zoran, nagyon hálásak vagyunk, hogy vette az időt és értékeli a lakások a legjobb minőségű. Ön voltunk nagyon szép és kedves vendégek, így mindig szívesen velünk. Örülnénk, hogy újra látlak. Kívánunk Önnek és kedves családja minden a legjobb. Meleg üdvözlet Baska Voda az egész család Josipovic.

Kozarska Dubica , Bosznia és Hercegovina
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Harmonija, Május 2017
Meleg ajánlások ünnep ide

A mi 15 éves korig, a makarskai riviérán, még nem volt ilyen tiszta és rendezett lakás. Felszerelt, mindent, amire szükség van egy kényelmes tartózkodást és úgy érzi, mintha otthon, ellenvetés nélkül. A tulajdonosok barátságos és már ott minden kedves vizsgálatok. Javasoljuk, hogy bárki, aki meg akarja látogatni Baska Voda, hogy a ház vendégei Harmónia és őszintén reméljük, hogy mi is ismét vendéglátó család Josipovic.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönjük az ajánlást

Kedves család Stojnic Örültünk befogadni minket lakásunkban. Köszönjük a szívből a nagy fokozat és a dicséretet, és reméljük, hogy újra látlak. Üdv újra a lakásunkban. Tekintetében az egész családnak. Dubravka

baška voda, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Harmonija, Július 2016
Értékelés lakás

Ha valaki megkérdezte, hogy hol tudnánk tölteni a legjobb nyaralás, a válasz az lenne lakások Harmonija. Az apartmanok nagyon szép, modern és ami a legfontosabb, tiszta, mint a patyolat, és hogyan jó szag, ah Isten! Nem is beszélve a tulajdonosok, melyek a legjobb. Amikor megérkeztünk, azonnal éreztük magunkat, mint otthon a szülők. Egy szó leírni, minden csodálatos! Mi akar lenni abban, hogy visszatérjen, mert ez egyike azon kevés lakás, amely mind a csomagot. A szív, kívánok minden jót, családi Jagarinec

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Dubravka Josipović Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

A házigazdák Dubravka, Marino és Anamaria meleg fogadtatást és szeretném, ha egy meleg fogadtatást, hogy Apartments Harmónia. Mi az Ön rendelkezésére állnak, és kívánok kellemes és emlékezetes nyaralás. Kérjük, forduljon hozzánk bármilyen információt, amely releváns az a nyaralás velünk egy örök emlék.

Apartmanok Harmonija lista már megtekintette 68931 idők óta 06.04.2015.