Apartmanok LuketinaTučepi - Split régió

kikiáltási ár Ft 6.254 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Apartmanok Luketina tökéletesen felszerelt, igényesen berendezett, közel a tenger és minden szükséges felszerelést és az Ön számára az ideális nyaralás. Azt várjuk, hogy Tucepi és Apartmanok Luketina! Egy ideális hely a gyermekes családok, akik hanyagul hagyta örömeit a tenger, valamint a fiatalabb népesség élvezheti a legjobb éjszakai élet a szomszédos Makarska.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Kifizetés történik, oly módon, hogy az első előleg 20% ​​-a teljes árat, és a többit érkezéskor !! Bejelentkezni a 14: 00-, és hagyja el a lakást, amíg 09: 00h
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 1.4 km
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 1.4 km
  • Gyógyszertár: 1.4 km
  • Posta: 1.4 km
  • Marina: 1.4 km
  • Sport tevékenységek: 100 m
  • Disco club: 100 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Annak érdekében, hogy úgy érzi, nyugodt a házunkban és apartmanok első következik egy üdvözlő italt. Természetesen az összes információt és további szolgáltatások elérhetőek vagyunk.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Luketina
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Likavka, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Június 2021
Nagyszerű nyaralás

Először nyaraltunk Tučepiben, Albínában pedig úgy éreztük magunkat, mintha családhoz vagy régi ismerősökhöz látogatnánk. Albína asszony és családja rendkívül befogadó, készségesen befogadni mindenben, amit kér, vendégszerető és szívélyes. A4 +2, vagy A3 +2 (+1) néven szállásoltunk el. Ez egy felújított lakás, nagyon szép, és a konyha luxus, nagy hűtőszekrénnyel, fagyasztóval, mosogatógéppel, csak öröm főzni. És ami a legfontosabb, mindenhol tiszta. Ha valamit ki kell mosni, mosógép is rendelkezésre áll. Ez a horvátországi ünnep számunkra az egyik legszebb volt. Köszönjük Albín, és egy év múlva újra találkozunk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Poznań, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3+1, Augusztus 2020
Nagyon ajánljuk!

Albina asszonytól béreltünk egy A3 + 1-es lakást. Nagyon-nagyon örülünk a tartózkodásnak. A lakást és az egész létesítményt a lehető legtisztábban tartják. A folyosón szükség esetén törölközőket és fertőtlenítőszereket használhatnak a vendégek. A konyha és a fürdőszoba felszereltsége felülmúlta a legmerészebb várakozásainkat - hajszárító, kenyérkosár, különféle edények és serpenyők, a színtől a poharak, bögrék vagy evőeszközök megválasztásáig. Magának a helynek a helye remek .. mindenhez közel, beleértve. a sétányra, étterembe vagy pékségbe, és szó szerint egy perc sétára a strandtól. Maga a ház csendesen olajfákkal van körülvéve, és öröm sétálni. Fájdalommal hagytuk Mrs. Albinát. A tulajdonos és családja csodálatos, csupa kedvesség és mosoly - otthon éreztük magunkat. Mi voltunk az első, de nem utoljára, és nagy örömmel térünk vissza Tučepihez. Hamarosan találkozunk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Karlsruhe, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A3+1, Augusztus 2020
Tökéletesen

Nagyon köszönöm, Albina asszony, hogy hozzájárult ahhoz, hogy mi, mint az első alkalommal veled tartózkodó vendégeink, úgy érezzük, mintha meglátogatnánk családunkat. Minden javaslat az Ön apartmanjai számára, amelyek tökéletesen felszereltek és közel vannak mindenhez, amire szükség van egy szép nyaraláshoz. Minden tökéletes volt, így csak az apartmanjait tudom ajánlani.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Tökéletes éves

Kedves Ornela! Köszönöm kedves szavait, rendkívül örülök, hogy tökéletes év volt velünk. Azt hiszem, hogy a következő még szebb lesz. Alig várom a találkozásunkat.

Mutasd meg az összes véleményt
Albina Luketina Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Cseh, Szlovák,
Apartmanok Luketina lista már megtekintette 49159 idők óta 23.04.2016.