Apartmanok MijačikaTučepi - Split régió

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Tučepi- hely, ahol a hegyek találkoznak a tenger. Tiszta és meleg tenger, jól megőrzött természeti környezet és a kiváló földrajzi elhelyezkedése, hogy Tucepi ideális nyaralóhely. Az apartmanok: 6 2 2 01:02 0, és a szobák: 2 01:02 0 kapsz egy kellemes és pihentető nyaralást, és a házigazdák mindent megteszünk, hogy kérjük, minden igényt, így válhat az egyik a sok vendég, akik jönnek vissza visszatéréshez. Van egy hagyomány és szakértelem szolgáltatásokat nyújtó, és azt hiszem, ez a fő oka annak, hogy a vendégek elhagyják felfrissülve és elégedett. Minden vendégünk az Ön rendelkezésére állnak, és a vendégek megelégedésére mi legnagyobb kitüntetését. Üdvözöljük a lakások!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Adót benne van az árban, és készpénzben. Kérésre az adott egység küldünk választ a lehető leghamarabb, és teljes leírását a szálláshely. Abban az időben a végleges megállapodás az ügyfél köteles a számlánkra fizetni előleget 15%, illetve értéke legyen két nappal a foglalás garanciájaként és érkezéskor. A távozás napján a vendég köteles elhagyni a szállást (check-out) legkésőbb 10 óráig, és adja meg a szállást (check-in) után van 11 óra.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 70 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 20 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 400 m
  • Vasútállomás: 65 km
  • Repülőtér: 90 km
  • Marina: 100 m
  • Sport tevékenységek: 2 km
  • Disco club: 2 km
  • Nemzeti park: 4 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az apartmanok találhatók központjában Tucepi. Mi csak 70m-re a tengerparttól és 150 m-re az összes kényelmi: éttermek, bárok, pénzváltók, hal piac, szupermarket, gyógyszertár, orvosi rendelő, ... Mi sok lehetőséget kínálnak az aktív pihenésre: bérelni a motorcsónak, vízisport központ, parasailing, zip-line ...
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Mijačika
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Bilje, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szoba, Július 2022
Kiváló!

Először is a legfontosabb a házigazda és a háziasszony kedvessége, szívélyessége. Az emberek annyira pozitívak és mosolygósak, hogy ezt egyszerűen továbbadják nekünk, minden kérdésre nyitottak és éjjel-nappal elérhetők. Szívesen fogadtak minket és elküldtek, gratulálunk! Ami a szobát illeti, minden rendben és tiszta, azt kaptuk, amit vártunk. A strand kevesebb mint 2 percre van, a központ is. Minden a közelben van, ami nagyszerű. A lakás mögött játszótér található. Mindenkinek ajánljuk, aki pihenésre vágyik, közel a tartalomhoz, és otthon érezzék magukat. Köszöntjük a házigazdákat, és találkozunk a következő szezonban!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Nova Gradiska, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2020
Legjobb szállás !!!

Fényűzően felszerelt stúdió apartman 2 fő részére 2 mindent kínál, amire számíthat. Modern bútorok, konyha bárral, bár-székek, fantasztikus LED-es világítás, minden lehetséges eszköz, intelligens TV, légkondicionáló, tengerre néző erkély és a játszótér, minden rendkívül rendben és tiszta. A házigazdák fenomenális emberek. Nagyon kedves, mosolygós, befogadó. Amikor először jársz ott, és úgy érzed, hogy jó, öreg, barátaidhoz jöttél. És a tenger és a strand ... 100 méterre a lakástól, valamint a városközponttól, ahol üzletek és éttermek találhatók. Minden kéznél van, ám maga a szállás a környék csendesebb részén található. Csodálatos kombináció! Abszolút minden ajánlás !!!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm

Nagyon köszönöm, örülünk, hogy otthon érezte magát. Az elégedettségünk az a szándékunk, hogy még jobb házigazdák legyenek. Köszönöm és találkozunk!

Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2020
Benyomás a lakásokról

Tiszta, rendezett, profi. Minden telefonon szólt, így volt. A tulajdonosok rendkívül kedves és vendégszeretőek.

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kösz

Köszönjük, örülünk, hogy elégedett vagyunk a lakásunkban való tartózkodásával. Arra törekszünk, hogy minden kedves vendégünknek a legjobb szolgáltatást nyújtsa.

Mladen Mijačika Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Cseh, Szlovák, Szlovén,
Többet a tulajdonos

Tucepi központjában, mindössze 100 méterre a strandtól, a Mišićika családi apartmanok találhatók. A Mišićika család sok éven át minőségi és felejthetetlen nyaralást kínál vendégeinek kényelmes és modern felszereltségű szállásegységeiben. A Mišićika Apartments két apartmanból, stúdió apartmanból, négy szobából és egy luxus és újonnan felújított luxusszobából áll. Minden szállásegység mindent tartalmaz, amire szüksége van ahhoz, hogy otthon érezze magát. Minden apartmanunk és szobánk saját fürdőszobával, légkondicionálóval, TV / Sat, LCD TV-vel, Wi-Fi internettel, hűtőszekrénnyel, parkolóval rendelkezik az épület udvarán. Az apartmanok konyhái teljesen felszereltek konyhai eszközökkel és egyéb háztartási eszközökkel. Vendégeink kirándulási szolgáltatásokat, taxi transzfert, transzfert biztosítanak a repülőtérre, a reggeliző szervezetet a közeli étteremben, autókölcsönzést, robogó bérlését. Az aktív pihenésre vágyó vendégeink számára hegyi túrázást, cipzáras vonalat, vízi sportokat, jet-ski kölcsönzést, motorcsónakkölcsönzést, parasailing-t kínálunk. A Mišićika családi apartmanok különleges kínálata a saját OPG-ből készült házi olívaolajat gyártja, amelyet sok éven át hagyományos módon gyártunk. Üdvözöljük a Mijacka apartmanokban, és felejthetetlen nyaralást töltsön el egy szép, segítőkész és családias környezetben. Mijačika család

Apartmanok Mijačika lista már megtekintette 110096 idők óta 11.05.2016.