Apartmanok MatePodgora - Split régió

kikiáltási ár Ft 5.469 / éj
Detailed description

Ikerház családi ház egy csendes öbölben Čaklje, Podgora önkormányzatához tartozik, de elszigetelt, távol a nyári tömegtől és nyüzsgéstől! A ház mindennel fel van szerelve, amire szüksége van ahhoz, hogy nyaralóját otthonosan érezze! 2009 óta foglalkozunk turizmussal és bérbeadással, és fokozatosan és nagy szeretettel rendeztük házunk minden sarkát!Nagy apartmanban (Sárga zöld) minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges.Tágas terasz, ahol ébredhet vagy élvezheti az estét… Sárga zöld Az apartman 60 méterre van a tengertől, a 2. emeleti kis apartmanok ideálisak párok vagy kisgyermekes családok számára. Mindössze 80 lépésre vannak a tengertől. A lila zöld és piros fekete lakosztályban mosógép is használható. Vendégeink évek óta visszajárnak, és velünk együtt gyönyörködnek Caklja szépségeiben! Mi, házigazdák, a tetőtérben helyezkedünk el, és az Ön szolgálatában állunk, hogy nyaralása minden évben olyan legyen, mint egy álom! Szívesen! Jadranka, Mate, Lili, Vice és Viki

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A 2009. év elejétől, amikor elkezdtük a bérlést, a foglalások egy éjszaka előlegének befizetése után, a többit pedig a teljes összegig, érkezéskor fizetik! A kijelentkezés 10 óráig, míg a bejelentkezés 15 órától lehetséges, amennyiben az apartman korábban elkészül, időben értesítjük a vendégeket, hogy meg tudják tervezni érkezésüket. A Zuto Zelenom nagy apartmanban további 2 fő (4+2) elhelyezésére van lehetőség, további személyekért 10e/fő/nap. A Lila Zöld (2 + 2) és Piros Fekete (2 + 2) kis apartmanokban további 2 fő elhelyezésére van lehetőségünk, és a felár évszaktól függetlenül ugyanaz, mint a nagyban 10e / fő / nap. .
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Az előleget visszatérítjük, ha a foglalás előtt egy hónappal lemondja a tartózkodását… Mivel évek óta ugyanazok a vendégeink vannak, ritkán fordul elő hirtelen probléma vagy kötelezettség, és vendégeinkkel egyetértésben a foglalás időpontját ugyanabban a szezonban vagy a következő évszakban módosítjuk. , ebben az esetben a megváltozott futamidőre nem adjuk vissza az előlegszámlákat.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 5 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 1.5 km
  • Buszmegálló: 2 km
  • Repülőtér: 70 km
  • Marina: 500 m
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Kis stúdió: a ház földszintjén található a legkisebb szállásunk. Évek óta szolgál számunkra tartalék lehetőségként a későn érkező vendégek számára. Ideális egy-két főnek, de akár egy gyermekes családnak is elférne benne. A klímától a mosógépig, sütőig, vízforralókig teljesen felszerelt, így évek óta szolgálja a nyaralni elszánt egyéneket, hogy otthontól távol is nyugalmat találjon. Az ágyak 120/200 és 80/200 MINDEN SZÁLLÁSHELYRE VONATKOZÓAN: az ár tartalmazza az ingyenes parkolást és az internetet és az üdvözlő italokat! Mi vagyunk a Leidi 660-as magánhajó tulajdonosai, és ha kötelezettségeink megengedik tartózkodása alatt, szívesen elvisszük Önt egy ingyenes panorámára Makarskába, vagy kirándulásra a hvari Mlacka-öbölbe!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Mate
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Viki Puharic Reklám mivel 2021
Beszél:
Horvát, Angol, Cseh, Szlovák,
Többet a tulajdonos

A békés Caklje öbölben Podgora községben fekszik kis birodalmunk, a béke, az otthontól távol ... .A madarak csicsergése és a tenger hangja, amely táplálja a lelket és a testet ... A sok munka után kötelező menekülnünk a mindennapi élet nyüzsgése elől és távolodnunk a nyári tömegektől!

Apartmanok Mate lista már megtekintette 27207 idők óta 12.06.2021.