Apartmanok SaniMakarska - Split régió

kikiáltási ár Ft 6.983 / éj
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Az Apartments Sani teljesen és modern felszereltséggel rendelkezik. A hálószobák duplaak, dupla ággyal és fürdőszobával rendelkeznek. Örömmel fogadunk egy nagyobb családot vagy baráti társaságot, akik élvezni fogják az első kávét a teraszon vagy egy pohár borral a naplementében. A kertben kerti bútorokkal berendezett kerti grill található. Az éttermek és a strandok 3 és 10 perces sétára vannak a szálláshelytől, és különböző turisztikai létesítmények, gyermekpark, éttermek, diszkók, sportközpont működik, és ha ez nem elegendő, látogasson el napi egyedi kirándulóhajók szigetére vagy a Biokovo-hegység Botanikus Kertje, amely a város fölé emelkedik. A házigazdák kedvesek és professzionálisak, bármikor készen állnak Önök szolgálatára.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előlegfizetés legalább 100 Euro fizetendő, ha foglalás banki vagy postai úton. Ideje belépni a lakásokba 13 óra után és a kijelentkezés 10 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 600 m
  • Strand: 700 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 30 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 800 m
  • Vasútállomás: 65 km
  • Repülőtér: 85 km
  • Marina: 300 m
  • Sport tevékenységek: 400 m
  • Disco club: 400 m
  • Kaszinó: 600 m
  • Nemzeti park: 500 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A barátságos házigazdák örömmel fogadják Önt érkezéskor. A hajók által kínált kirándulások ára is alacsonyabb, mint a piacon. Ha jössz repülővel, akkor gondoskodunk róla, hogy jöjjön el hozzánk. Sportolóknak, kerékpárosoknak, túrázóknak is alkalmas ... A Biokovo hegység környezete örömet okozhat Önnek, csodálatos kilátást nyújtva a tengerre és a szigetekre, valamint a túrázás vagy kerékpározás számára.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Sani
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Gatineau, Kanada
Fantasztikus! (5/5) Maradt Szoba, Június 2023
Erősen ajánlott szállás!

Fenntartások nélkül utaztam le az Adriai-tenger partján, és úgy döntöttem, hogy néhány napot Makarskában maradok. Hihetetlenül szerencsés voltam, hogy a "szobák" feliratú épületeken kopogtatva véletlenül a csodálatos Sani és Damir Begovic párba botlottam (Ul. Petorice Alačevića 40, Makarska). Csak nagyon rövid sétára van a kikötőtől. , strand, éttermek... 4 éjszakára volt szabad szobájuk. A szoba king méretű ággyal, fürdőszobával, erkéllyel... A képek nem tesznek igazat. A valóságban még szebb. Jobban és tisztábban felszerelt, mint sok 4 és 5 csillagos szálloda és üdülőhely, ahol világszerte megszálltam. Sani megmutatta a nagyobb egységeket, amelyek több ember és család számára alkalmasak. Mosógéppel, szárítóval, konyhasarokkal és gyönyörű családi szobával felszerelt. Szeretek új helyeket látni, és ritkán megyek vissza oda, ahol eddig voltam, de Makarska és környéke megér egy visszautat, a Sani-i szállás pedig cseresznye a tortán. Köszönöm Saninak és Damirnak a vendégszeretetet és a kedvességet, csodálatos tartózkodásom volt. Mindenkinek ajánlom, aki étkezés nélkül szobát/lakást keres. Tisztelettel Dragica

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Nagyon köszönöm

Kedves Dragica! Köszönjük az ajánlást, és köszönjük, hogy felismerte azon törekvésünket és törekvésünket, hogy felújítással és új létesítményekbe való befektetéssel kedveskedjünk vendégeinknek. Kedves szavai azt jelentik, hogy jó úton haladunk. Örülünk, hogy szívesen és jól érezte magát nálunk. Megtiszteltetés lenne, ha újra ellátogatna hozzánk. Üdvözlettel! Napos

BRATISLAVA, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Sani, Július 2018
Nagyon köszönöm

A szállástól mindannyian teljesen elégedettek voltunk, gyönyörű szobák, légkondicionálás, takarítás minden szobában és TV-ben. Egy nagy közös konyha, teljesen felszerelt. Szuper voltunk a nagy teraszon. Mindkét lakás és tulajdonos 100% -ban elégedett. Végül egy olyan ajándék, amit egyáltalán nem vártam. Nagyon köszönöm!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm!

Kedves Vendégeink, köszönjük szép szavakat és sok üdvözletet Makarska! Sani

Warszawa, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6, Augusztus 2017
Nagyon szépen köszönjük

Köszönöm szépen egy kellemes tartózkodást, Boldogok vagyunk és biztosan ajánlunk apartmanokat barátainak. Üdvözlet Lengyelországból:)

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönjük!

Örömünkre szolgál, hogy mi volt szép velünk, és hogy szeretnénk ajánlani a barátok! A szív köszönöm! Sani

Mutasd meg az összes véleményt
Sani Begović Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Sani lista már megtekintette 58995 idők óta 05.02.2014.