Apartman Garden ResidencePodstrana - Split régió

kikiáltási ár Ft 7.817 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Podstrana és a Split régió!
Detailed description

Apartman Garden Residence mindössze 350 méterre van a tenger és a gyönyörű homokos és kavicsos strand Podstrana. Egy csendes dalmát környezetben, közel a turisztikai látnivalók, különösen a híres Diocletianus-palota, amely az UNESCO védelme alatt, a Split központjában. A fő buszpályaudvar, a vasútállomás és a buszpályaudvar is mindössze 10 percre található a lakás. Mi kapcsolódik nagyon gyakori helyi buszjárattal a Split központjában. Azt is jól kapcsolódik autópálya Trogir 25 km és Omiš 6 km. Split repülőtere 25 km-re található. A lakás ízlésesen kialakított és felszerelt, minden szükséges létesítmények rendelkezésre a turisták. Mi előny hiteles grill mely egész tartózkodás. Egy gyönyörű kert, kerti bútorokkal rendelkezik egy szép, csendes és meghitt hangulatú, tele mediterrán levegő. És különösen meg kell jegyezni, hogy te vagy az egyetlen vendég a házunkban, és a magántulajdont.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előleg az összeg 30% a bankszámlán, a többit érkezéskor készpénzben
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 300 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Posta: 300 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Kerékpárkölcsönzés ellenében. Welcome drink benne van az árban. A lakás egy tárhelyet kerékpárok és lakásban turista térképek, prospektusok és szórólapok. Van egy saját parkoló amely megállapította, hogy a vendégek ingyenesen. Mi is ingyenes légkondicionálóval és ingyenes Wi-Fi-vel és mosógéppel. Lehetőség van, hogy maradjon háziállatok előre. A legközelebbi szupermarket mindössze 250 méterre a létesítmény. Spa és teniszpálya nagyon közel vannak. Közel sportlétesítmények: body és fitness központ 300m, kerékpárút a lakás Felső Podstrana, golfpályát, foci, tenisz ... A közelben található és szolgáltató létesítmények: bárok, gyors fod, Tabac, újság, édesség, gyümölcs termesztők, halárus, szupermarket, pékség, fitness és a test közepén. Gyógyszertár, orvos, fodrász 400m.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Garden Residence
Jasminka Jurašin Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Garden Residence lista már megtekintette 2872 idők óta 15.03.2017.