Apartmanok KaroPodstrana - Split régió

kikiáltási ár Ft 7.722 / éj
Vendég értékelés alapuló 27 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Podstranában vagyunk. A hely két város, Split és Omis között található. A ház néhány lépésre található a tengertől. Van egy nagy udvarunk, ahol minden apartmanhoz asztalok és székek vannak, grillező, hinták, nyugágyak, szabadtéri zuhanyzó. Az udvarról egy kavicsos strandra jutunk, ahol minden vendégünk számára nyugágyak állnak rendelkezésre. A házhoz saját parkoló tartozik. Minden apartmanhoz tengerre néző erkély tartozik. Vendégeink imádják helyi termékeinket. A közelben gyerekpark, vízi park, játszótér edzőgépekkel, kis foci és röplabda pálya található. A Split és Omis városok közötti elhelyezkedés gazdag turisztikai kínálatot kínál a történelmi városnézéstől az adrenalinsportig. Különféle hajókirándulásokat szerveznek a szigetekre. Területünk gazdag sziklás és magas hegyekben, amelyek csúcsairól kilátás nyílik a tengerre, és felfedik ennek a lenyűgöző világnak a sokszínűségét. Hegyeink bővelkednek túraútvonalakban és létesítményekben. Folyóink szépségükkel elakadnak.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Készpénzben fizetendő, és foglaláskor bizonyos előleg fizetése szükséges a foglalás kölcsönös biztonsága érdekében. A foglalásról írásos visszaigazolást (voucher) küldünk. Érkezés 14:00, indulás 10:00 órakor.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 6 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Bank: 6 km
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 6 km
  • Buszmegálló: 12 km
  • Vasútállomás: 12 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Marina: 3 km
  • Sport tevékenységek: 50 m
  • Disco club: 3 km
  • Kaszinó: 3 km
  • Nemzeti park: 60 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Mindig saját magunk által készített welcome drinkkel várjuk vendégeinket. Ezen kívül vendégeink megkóstolhatják és megvásárolhatják házi készítésű extra szűz olívaolajunkat, fehér- és vörösborunkat, kézműves sörünket és a napon szárított szőlőből készült prosecco - desszertborunkat.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Karo
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 27 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Schlagenthin, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2021
Leírhatatlan

10 éjszakát töltöttünk itt, és csak annyit mondhatunk, hogy biztosan visszatérünk. Olyan volt, mint az első perctől hazaérni. Minden rendben volt. Ezúton is szeretnénk megköszönni mindenkinek, hogy lehetővé tette számunkra, hogy felejthetetlenné tegyük ezt az ünnepet.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Drága ...

szívből köszönöm ezt a kedves megjegyzést. Kedves vendégeink voltatok, és várjuk visszatérését :-)

Sveti Ivan Zelina, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2020
Csodálatos vakáció

Két hetet töltöttünk a lakásban. Mindaz, ami a leírásokban le van írva és a képeken látható, nem tudja előidézni a lakás és az egész háztartás felszereltségét, egyedi helyzetét, a tenger közelségét és a kilátást. Minden sokkal szebb a valóságban. A tulajdonosok (Željko és Senka) csodálatos emberek, akik mindig rendelkezésre állnak, és ellenőrzik, hogy vendégeik elégedettek-e, és szükségük van-e valamire. A vendégeknek lehetőségük van helyi mezőgazdasági termékek (díjnyertes szűz olívaolaj, kiváló fehér- és vörösborok, dió, cseresznye, prosecco) vásárlására, induláskor minden vendég szardellát, olívaolajat és bort kap. Az általunk eltöltött vakáció az egyik legszebb volt, valóban pihentünk és kipihentek magunkat, és hisszük, hogy visszatérünk még egyszer megtenni.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Drága ...

szívből köszönöm a csodálatos megjegyzést. Kedves vendégeink voltatok, reméljük, még találkozunk :-)

Wien, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt Stúdió, Augusztus 2020
Mint a paradicsomban

Egy hetet töltöttünk a lakásban. A lakás jól felszerelt (még jobb, mint a képeken), a kilátás egyedi, a tenger szinte össze van kötve a terasszal. A lakás nagy kertjében minden apartmannak saját asztal volt az árnyékában, és a tengerre néző terasz is rendelkezésre áll minden apartmanban. Élelmiszerbolt található a közvetlen közelében, és néhány étterem is. A tulajdonosok csodálatos emberek, akik elmennek az útból, hogy a vendégek kényelmesen érezzék magukat. A ház előtt a strandon található strandszékek bele vannak foglalva az éjszakai árba. Kellemesen meglepődve voltunk, amikor a házigazda a nappali alatt a reggeli órákban készített napozóágyat a tengerparton fekvő összes vendégének, mivel sok tengerparti látogatóra számítottak azon a napon, és azt akarta, hogy a lehető legjobban üljünk. Mint láthatja, a házigazdák nagyszerű emberek, akik szardellakat, olívaolajat és egy üveg vörös bort adtak nekünk elbúcsúzni. Ha csendes és kellemes nyaralást és sok kikapcsolódást akar, akkor jött a megfelelő helyre.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Draga Svjetlana ...

hvala od srca na prekrasnom komentaru. Bili ste naši dragi gosti i veselimo se vašem povratku :-)

Mutasd meg az összes véleményt
Željko Karaman Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kedves felhasználói ezen az oldalon, szeretettel köszöntöm Önt. A nevem Željko Karaman, 69 éves vagyok és családos ember vagyok. Podstranában élek Split közelében. A családomnak van egy háza apartmanokkal, közvetlenül a tenger mellett. Hosszú ideje foglalkozunk a turizmussal, és vannak olyan vendégeink, akik szívesen visszatérnek hozzánk. A tenger illatával és különféle helyi termékekkel várunk itt. Üdvözöljük :-)

Apartmanok Karo lista már megtekintette 111973 idők óta 18.03.2015.