Apartmanok Villa LeaPodstrana - Split régió

kikiáltási ár Ft 13.746 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Podstrana és a Split régió!
Detailed description

Fényűzően berendezett apartman mindent kínál a gondtalan nyaralást. Ideális helyen, a tengerparton. A lakáshoz tartozik egy terasz, ahonnan élvezheti a gyönyörű kilátás. Terasz kerti bútorokkal, ami egy nagyszerű lehetőség, hogy szocializálódnak a szabadban, a különféle ételeket, amit tehet a grill, ami elérhető az összes vendég. Van saját napernyőkkel és nyugágyakkal, amit mindenki számára hozzáférhető legyen a vendégek felár nélkül. Az apartman két hálószoba, egy fürdőszoba és egy külön WC-vel és konyha étkezővel. A konyha teljesen felszerelt, és tartalmaz és mosogatógép, sütő, hűtőszekrény és elektromos vízforraló. Ágynemű és törülközők állnak rendelkezésre, és mentesek a változás, ha szükséges. Az egyik hálószobában egy franciaágy, a másikban két egyszemélyes ágy található. A nappaliban van egy kanapé alkalmas két ember. Ennek része a fürdőszobában van egy mosógép.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ha érdekli a szállás, kérjük, küldje el kérését. Ha van rendelkezésre álló kapacitás, küldünk Önnek ajánlatunkat, és megadja a kedvezményt, ha kínálnak az adott pillanatban. Ha úgy dönt, hogy lefoglalja, meg kell fizetni az előleget 30 százaléka a teljes összeget. Az előleget fizethet kártyával, vagy a bankszámlánkra. Az egyensúly fizetendő érkezéskor. A felmondási idő 14 nap, és előleg nem visszatéríthető. A létesítmény is aláírja két óra elteltével a délután. A távozás legkésőbb 10:00 reggel. Kérjük, bátran forduljon hozzánk, ha úgy tetszik egy másik érkezési idejét. Nem probléma lesz az Ön igényeire szabva, de előzetes bejelentés előkészítése érdekében.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 100 m
  • Buszmegálló: 11 km
  • Vasútállomás: 11 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Marina: 11 km
  • Sport tevékenységek: 1.6 km
  • Disco club: 1.6 km
  • Kaszinó: 1.6 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Minden vendég miatt kiváló hely a strandon nyújtanak és napernyőkkel. Szintén a helyszínen van egy barbecue, ahol elkészítheti ízletes ételeket. Ha segítségre van szüksége a megszervezése szállítás vagy túrák, hogy van az Ön számára. Szívesen ajánljuk a helyi éttermek, a legjobb étel, a látvány meg kell látni ezeket az eseményeket, amelyek jellemzője Dalmáciában.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Lea
Lea Jovanović Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, mi lesz nagyon boldog elhelyezésére van, újonnan felújított épületben található egy kis dalmát város Podstrana a tengerparton. Vendég elégedettsége a legfontosabb számunkra, és mi lesz, mint a házigazdák próbálja felcsillan a pihenés, és minden szükséges információt a gondtalan nyaraláshoz. Bízunk benne, hogy látni!

Apartmanok Villa Lea lista már megtekintette 5257 idők óta 13.03.2016.