Villa AquariusPodstrana - Split régió

kikiáltási ár Ft 30.890 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Podstrana és a Split régió!
Detailed description

Villa Aquarius, Podstrana, Old Village, a 310 m tengerszint feletti magasságban, ideális hely a nyugodt pihenésre és kikapcsolódásra. A vegyület elkülönítése és a közelség a Diocletianus-Split, amely csak 15 km. A közelben (3 km) vannak üzletek, gyógyszertár, valamint számos étterem. Az azonos távolságra vannak a strandok. Villa Aquarius egy luxus nyaraló, amely körül egy szép nagy kert, beültetett mediterrán kultúrák. A kertben van egy medence mérete 10m x 4m, mélysége 1,70 m. A déli oldalon a ház egy terasz napozóágyakkal és napernyőkkel, amely lélegzetelállító kilátás Split és a közép-dalmáciai szigetekre. Az északi oldalon a ház területe grill és étkező asztal. A villa két hálószoba (egy hálószoba franciaággyal és egy kis kanapéval), nappali (TV, DVD, internet wi-fi), teljesen felszerelt modern konyha étkezővel, és egy fürdőszoba zuhanyzóval szobák kabin. A ház saját parkolóval.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Amikor foglalás történik előleg 30% -a teljes költség, míg a fennmaradó összeget érkezéskor fizetendő. Check-in: 15.00 óra. Check-out: 10.30 óra.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Az a lehetőség, jön egy állatot vinni elődje egyeztetve a tulajdonos.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Villa Aquarius
Višnja Kaliterna Reklám mivel 2013
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Villa Aquarius lista már megtekintette 4620 idők óta 18.01.2015.