Apartman MarijaPoreč - Isztria

kikiáltási ár Ft 9.376 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Poreč és a Isztria!
Detailed description

A gyönyörű partján az Isztrián, egy bájos hely a Földközi-tenger - a város Porec. Apartman Marija található, egy csendes falu Finida amely mindössze 20 perc séta a gyönyörű város központjában. A legközelebbi strand 10 perc sétára található a lakás, a szálloda mellett Pical és hotel Zágráb. Apartman Marija kínál két nagy hálószoba, tágas nappali műholdas TV-vel és egy teljesen felszerelt konyha. A lakáshoz tartozik egy terasz, amely tökéletes egy éjszakát a szocializációs kedvenc italát. Többek között szokásos tartomány, fel van szerelve légkondicionálóval, WIFI, mosógép, mosogatógép, mikrohullámú sütő, saját parkoló és grillezési lehetőség a kertben.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fenntartások nem szükséges előleget. Ideális érkezési idő 13, 00 óra, míg jepredviđeno indulási idő 10 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 400 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 200 m
  • Benzinkút: 200 m
  • Buszmegálló: 1.5 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Porec nevezték, mint az egyik legnépszerűbb úti cél Horvátország. Amit csak akarsz, a Porec. Vitorla vitorlás és élvezze az egyik legszebb naplementék, béreljen kerékpárt és fedezze fel az egyéni útvonalat egykori vasúti Parenzana. Porec egy város, amelynek Bazilika között található védett értékek az UNESCO-listán, a város, ahonnan nehéz menni, és ahol még mindig érvényes visszatérés, a város, amely megragadja a lelked, és vegye el a szív, amelyben az beleszeret és mindig visszatér.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Marija
Marija Kurelić Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz, Szlovén,
Apartman Marija lista már megtekintette 11680 idők óta 26.01.2017.