Apartmanok Ana & MarinaPoreč - Isztria

kikiáltási ár Ft 7.817 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Poreč és a Isztria!
Detailed description

Az "Ana" és a "Marina" apartmanok egy újonnan épült luxusházban találhatók a Varvari településen. Az "Ana" apartman a földszinten található, míg a "Marina" apartman az első emeleten található. Bár az apartmanok Poreč közvetlen közelében találhatók, a béke és a pihenés oázisát kínálják pozíciójukkal. Az "Ana" és a "Marina" apartmanok kitűnő helyzete vonzó helyszíneket és értékes városnézési helyeket kínál. Csak 3 km-re van Poreč óvárosának központja, vonzó strandok, luxus éttermek, borozó, kávézó és éjszakai klub. Az "Ana" és a "Marina" lakásokon belül egy tágas udvar található, ahol egy szabadtéri kandalló is található. Az udvarban ingyenes parkolási lehetőség és egy kerti ülőgarnitúra áll a reggeli kávéhoz és egy délutáni hideg italhoz. Mindkét apartman Wi-Fi jelzéssel, légkondicionálóval, mosógéppel, vasalóval, hajszárítóval, kenyérpirítóval, vízmelegítővel és minden egyéb szükséges berendezéssel rendelkezik.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A fizetés az érkezés napján történik, és a megállapodás időpontjában a szállás teljes összege 15% -át megfizetik. Egy ilyen előleg biztosít a vendégnek a szállásbiztonságot. A foglalás lemondása esetén az előleg nem visszatéríthető. Ideális érkezési idő 15 óra és indulási idő 10 óráig. A kulcsok átadásakor a lízingbevevő 50 € -ot vesz igénybe az esetleges károkért. Ha a vendég távozása előtt megállapítják a feltételt, a biztosítás visszaküldésre kerül, különben a lízingbevevő 50 € -ot fogja megtartani a kár megtérítésére.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 3 km
  • Strand: 3 km
  • Belváros: 3 km
  • Élelmiszer: 1.5 km
  • Étterem: 500 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A bérleti díj mellett az ár tartalmazza a palackot a helyi borászokból egy üveg gyümölcsből és egy üveg ásványi és nem szennyezett vízből.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ana & Marina
Anamarija Blažević Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Apartmanok Ana & Marina lista már megtekintette 11663 idők óta 04.02.2019.