Apartmanok LucijaPosedarje - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 4.035 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Posedarje és a Zadar régió!
Detailed description

KÜLÖNLEGES AJÁNLAT 9MJ-CSOPORTOKHOZ (20-40 fő) SZÁLLÁSHELY SZABADSÁG ÉS VÁLASZTÓ 16 EURÓNAK! A mi nyugodt helyen, az Észak-Dalmácia szívében, a Posedarje nevű apartmanban található. A gyönyörű kavicsos strandtól 100 méterre, a központtól pedig 50 méterre található. Az apartmanon belül egy újonnan megnyitott vendéglő-étterem található, ahol félpanziós ellátást (reggeli és vacsora) és egy élelmiszerboltot foglalhat. Az erkélyekről a tengerre néző kilátások emlékeztetnek ránk, mint a házigazdák hamisíthatatlanságára. És mint házigazdák, megtiszteltetés lesz, hogy az újonnan felújított apartmanokban és szobákban fogadja Önt. Őszintén reméljük, hogy az Apatman Lucija jövőbeli vendégeink korlátlan lehetőséget biztosítanak csapatunknak, hogy elkerülhetetlen benyomásokkal ellátott oldalakat írjanak. Bízunk benne, hogy megérkezik

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A lehetséges fizetési módok online megrendeléssel vagy általános fizetéssel és online fizetéssel történnek a WSpay ™ segítségével - biztonságos online hitelkártya-engedélyezési rendszer valós időben. Biztosítottunk online fizetést az alábbi kártyákkal: American Express®, MasterCard®, Maestro® és Visa. Fizetéskor az előleg 30% -át vagy a teljes összeget fizeti.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 10 m
  • Étterem: 10 m
  • Orvos: 70 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 5 km
  • Buszmegálló: 200 m
  • Repülőtér: 2 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
A Posedarje jelentős turisztikai célpontokkal is büszkélkedhet, amelyek közül 2016-ban a Zadar a világ egyik célállomása. A Kornati Nemzeti Parktól a Plitvicei Nemzeti Parkhoz, a Krka Nemzeti Parkhoz tartozó természeti szépség a elkerülhetetlen célpontok. Azok számára, akik szeretik az adrenalint, kirándulásokat szervezünk a Paklenica Nemzeti Parkba, ahol érezhetjük a hegymászó mágiát vagy a vezetők jelenlétét, hogy megismerjék a túraútvonalat egy profi csapatban. Nem olyan káprázatos kenu, amely Zrmanja ismert a koszokról, és ideális raftinghoz. . A 4-es, 5 km-re a Posedarjától a régi Maslenica-híd is található, ahol a bungee jumpingra lehet jelentkezni. A nemrégiben megnyitott Posedarje Beach Club Stars jó szórakozást kínál.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Lucija
Apartment Lucija Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz, Cseh, Magyar, Szlovén, Orosz,
Többet a tulajdonos

Üdvözöljük a profil Apartments Lucija Posedarje. Kövess minket is a honlapunkon www. apartment-lucija. com- és a Facebook oldalon: https://www. facebook. com/holiday. kroatien/ ahol lehet felfedezni egy csomó érdekes részleteket rólunk

Apartmanok Lucija lista már megtekintette 22262 idők óta 31.01.2017.