Apartmanok LiliPag Povljana - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.950 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Pag Povljana és a Horvát szigeteken!
Detailed description

A "Lili" apartmanok Povljana központjában, a város csendes részén, az utcán, forgalom és tömeg nélkül találhatók. Egy rövid sétára van a városközpont. Vannak: üzlet, ATM, étterem, öt kávézó, pékség, halpiac, cukrászda, gyorsétterem, kioszk, buszpályaudvar és minden szórakozási lehetőség. Csak néhány percnyi sétára van egy gyógyszertár, egy posta, egy egészségügyi központ. Van is pénzváltó, turisztikai iroda és a másik. Povljana bővelkedik gyönyörű strandokkal (homokos, kavicsos, beton), a tengerparti létesítményekkel (éttermek, kávézók), aquaparkkal, pedálhajókkal, napozóágyakkal, napernyőkkel és masszázsokkal. Számos vad strand és nudista strand és kutya kutya. A strandok egyikén kellemes pihenést biztosítanak a tágas fenyvesek is, amelyek vízi park és gyógyiszap. Minden strandon van egy nagy parkoló, amelyet nem fizetnek. Van egy széles sétány az utca túloldalán, ahol sok turista jön. A sétány éjszaka megvilágított, és a padok álltak. Teniszpályák, futballpályák, kerékpárutak, trambulinok, vidámparkok és egyéb szórakoztató létesítmények vannak a fiatalabb gyermekek számára. Az apartmanok maximum 4 fő részére bérelhetők. Egy szoba egy hálószoba két ággyal (franciaágy). A másik szobában egy matracágy és egy kanapé található, és van egy étkező is LCD TV-vel. A kellemes tartózkodásra minden apartman erkéllyel és egy nagy terasszal rendelkezik. Van egy nagyon nagy parkolóhely és a gépjárművet zárt udvarban. A hely ideális egy csendes családi vakációhoz. A ház északi oldalán gyönyörű kilátás nyílik a Velebitre, ahonnan kellemes hegyi levegő eléri a várost és a város déli részét a város és a tenger látja (a távolban). Autóval 5-10 perc alatt érkezik Pag városába, Novalja és Zrće strand és Zadar városa közelében.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ha külföldről vagy folyószámlán érkezik, akkor külföldi pénznemben történő átutalási számlát fizethet, ha Horvátország vendége vagy. Nem fogadunk el kártyás fizetést. Az előre fizetendő összeg legalább 3-4 éjszaka fizetendő (az éjszakai tartózkodás teljes számától függően). A lakás bejárata legkésőbb 13 óra (gyakran előbb), és legkésőbb 10 óráig elhagyja az apartmant.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 90 m
  • Élelmiszer: 90 m
  • Étterem: 80 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 100 m
  • Bank: 200 m
  • Posta: 200 m
  • Buszmegálló: 80 m
  • Sport tevékenységek: 300 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Lili
Helena Lozančić Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

30 éve sikeresen béreltünk apartmanokat Povljanán a Pag szigetén. Sok vendég töltött nyaralását a Facebook oldalunkon található Povljana Pag apartmanjaink észrevételeiben és véleményeiben. Mindig voltunk az első vendégünk, akiknek elégedettek voltak.

Apartmanok Lili lista már megtekintette 11291 idők óta 01.06.2019.