Nyaralóház PremudaPremuda - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 39.085 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Premuda és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Kényelmes, kertes, családi ház a nyugati oldalon a sziget, egy olajfa szőlő és citrusfélék, kilátással a nyílt tengerre és a zátonyok. A ház diszkréten elválasztva, bekerített, teljesen légkondicionált, egy nagyon kellemes terek a társasági kültéren és beltéren. A ház két. A földszinten két tágas hálószoba, fürdőszoba, nappali, étkező és szabadtéri terasz fedélzeten. Az emeleten két hálószoba terasszal, fürdőszoba. A ház továbbra is tágas pince, felszerelt egy nagy asztal, minden berendezéssel, TV, légkondicionáló, kandalló. . A házban van egy parkoló három parkolóhelyet. A strand, éttermek és üzletek 5 perc séta.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szigeten lehet elérni szárnyashajóval vagy komppal. FONTOS: Ha autóval érkezik szükséges abban az időben, hogy foglaljon helyet a komp, www. Jadrolinija. hr Ahhoz, hogy a foglalás kell fizetnie 20%, és a többit érkezéskor. A 200 EUR letétet veszik, mint a garancia arra, hogy a ház kerül vissza abban az állapotban, amelyben azt megkapják; ha a feltétel teljesül betét vissza induláskor.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Posta: 500 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Welcome drink benne van az árban A szigeten lehet organiziratri kirándulás a közeli szigetekre (Silba, Olib Pag, Ist ..)
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Nyaralóház Premuda
Nada Martić Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Nyaralóház Premuda lista már megtekintette 3940 idők óta 05.04.2017.