Apartman BuricaPrimošten - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 8.510 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Primošten és a Sibenik környékén!
Detailed description

Az apartman található, Primosten, az egyik legszebb hely Dalmáciában. Mérföld a gyönyörű strandok, kristálytiszta víz és rengeteg szórakozás minden korosztály számára, játszótér, fogja nyűgözni Önt első látásra. A lakás kb 75m2 két etezi. A földszinti nappali területe 30m2, a terület különböző légkondicionálás, kanapé, asztal, konyha. A konyha teljesen felszerelt, edények előállítására és felszolgáló körülbelül 8 fő. Fürdőszoba a földszinten van szerelve egy mosógép, zuhanyzó, és egyéb vizesblokkok. Az emeleten két hálószoba és egy fürdőszoba. A szobák keleti, egy erkély, franciaágy, egy egyszemélyes ágy, légkondicionáló, beépített szekrény, éjjeli szekrények. A szoba nyugati, egy franciaágy, és nagy szekrény. A szoba is van légkondicionáló. A fürdőszobában zuhanyzó és egyéb igazoló vizesblokkok. Mi biztosítja egy parkoló a ház előtt egy személyes járművet. Háziállatok forgatható.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A kezdeti kapcsolati vendégek megerősíteni a foglalást fizetni 20% -a teljes foglalási összeg a számlánkra. A többit a helyszínen fizetendő érkezéskor. Tiszta és eltérő dinamikáját fizetési megegyezés a vendégekkel. Érkezéskor a lakásban, miután 14, 00 első foglalás napján, menj fel a 10, 00 egyeztetett nap. Ha a vendégek több mint egy autó biztosítunk parkolóhelyet a helyi parkolási pótdíj. Klíma benne van az árban.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Bank: 300 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 900 m
  • Buszmegálló: 900 m
  • Vasútállomás: 65 km
  • Repülőtér: 45 km
  • Marina: 900 m
  • Sport tevékenységek: 900 m
  • Disco club: 2 km
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A Primosten találsz rengeteg tevékenységet a gyermekek, a fiatalok és érett. Mérföld a gyönyörű strandok lehetővé teszi, hogy a nap folyamán megtalálni az ideális hely az úszáshoz, egy árnyas strand, rejtve, vagy a napsütötte tengerpart tele tevékenységek gyermekek és fiatalok. Nyáron estek, kulturális és művészeti programmal és van szórakoztató mindenki számára, a helyi diszkó, ahol a vendég megjelenése a különböző művészek, a nyári karnevál és a halász vacsorák. Mindenki talál valamit magának. A vízparton rendszeresen szervezett kirándulások a közeli természetvédelmi parkok és üdülők, és a faluban lehet bérelni robogók, csónakok, stb .. Primošen szeret első látásra, és mindig tartja vissza.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Burica
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Mladá Boleslav, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Burica, Július 2014
Gyönyörű hely

Primošten meglátogatjuk 10 évig. Ahhoz, hogy ez a lakás térünk vissza több éve. A tulajdonosok nagyon barátságos és segítőkész. Lakás elhelyezkedése ideális, csendes részén, a város, közel a strand és a város központjában, közel a bolt. A lakás tiszta, hűtőszekrénnyel felszerelt, mosógép, tágas. Primosten szép, megvan a maga varázsa. Ajánlott!

Ajánlott : éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Chicago USA, Amerikai Egyesült Államok
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Burica, Július 2015
Élveztük maradni!

Egy nagyon szép lakás egy kényelmes helyen, és nagyon jó árú! Ez megér egy látogatást! A lakás modern, tágas, tiszta és nagyon kényelmes. Nem található egy nagyon szép területen, és egy könnyű séta mindent, mégis elég távol a tömegtől és a forgalmas éjszakai békésnek éjjel. A város szép, és sokat kínál. Ez egy kedvelt célpontja a jó oka, dolgom van, éjjel-nappal. Javasoljuk, hogy!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tirepied, Franciaország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Burica, Augusztus 2015
Nagy lakás!

Nagy központjában Primosten, csak pár percre a strandtól. Van egy szupermarket mellett, a lakásban. Én ott maradtam a férjemmel és a két gyerek. Élveztük a csendet az esti órákban. A lakás, amire szükség van, és a tulajdonosok nagyon kedves és segítőkész. Azt ajánlom, hogy!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Ivana Burica Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

A barátságos és diszkrét házigazdák, segítünk, és tanácsot ad bármikor, de nem leszünk tolakodó és zavaró.

Apartman Burica lista már megtekintette 13686 idők óta 25.02.2016.