Apartmanok Villa Flora MarisPrivlaka - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 5.472 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Privlaka és a Zadar régió!
Detailed description

Otthonunk 4 apartmannal rendelkezik (3 apartman az első emeleten és egy a földszinten), 2-5 fő számára alkalmas. A Villa Flora-Maris saját hidromasszázs medencével rendelkezik, amelyet minden vendég minden nap élvezhet. A medence melletti hatalmas grillkert is található. Ezért a növények árnyékában vagy a napozóágyakban teljes mértékben regenerálódhat. Egy kis, csendes utcában vagyunk, mezőkkel körülvéve. A legnagyobb és a legközelebbi strand mindössze 700 méterre található. Parkolás biztosított. Lakásaink új és kényelmesek. Sok erőfeszítést tettünk azért, hogy tartózkodása a lehető legkényelmesebb legyen. És ha hiányzik valami, vagy tanácsra van szüksége, akkor mindig kérdezhet tőlünk, és örömmel segítünk.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Bejelentkezés: 14:00 Kijelentkezés: 10:00 Bízunk benne, hogy hamarosan találkozunk!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
A vendégek ingyenesen lemondhatják legkésőbb 10 nappal az érkezés előtt. A lemondás esetén a vendég az érkezés előtti 10 napon belül teljes összeget fizeti. Ha egyik vendég sem jelent meg, a teljes összeg felszámolásra kerül.
Távolságok
  • Tenger: 700 m
  • Strand: 700 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 600 m
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 25 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Marina: 25 km
  • Disco club: 5 km
  • Nemzeti park: 500 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Ez a tökéletes hely a békében és nyugalomban pihenni a stresszes munka, a forgalmi dugók és a zaj hatására. Homokos strandok vesznek körül minket (a legtöbb strand sekély homokos strandok), így kiválaszthatja azt, amelyik a legmegfelelőbb. A tengervíz kristálytiszta. És ha unatkozik az úszáshoz és a tengerparton fekszik, Zadar (Dalmácia egyik legszebb történelmi városa) kevesebb, mint 20 km-re, Nin (középkori város a híres királynő stranddal és szörfözési területével) 3 km-re, Zaton 5 km-re (lovaglás, minigolf, búvárkodás, vitorlázás, tenisz) és Vir (éjszakai életéről és forgalmas utcáiról ismert) mindössze 5 km-re található
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Flora Maris
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Moravské Budějovice, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Villa Flora Maris, Július 2018
kiváló!

A tengerparti békére vágyók számára ideális hely. és a szállás tekintetében Flora Apartman egyértelmű választás Privlaka. Bár csak a város szélén található, de ha nincs kilátás a tengerre, akkor a csodálatos hegyvidéki kilátást nyújtja. A tulajdonos a lakás nagyon szép. A szállás ára is gyönyörű. A szoba nagyon tiszta volt és elég modern. Csak néhány napig kell szabadságra választani. 5 napig kevés kísérletet tett a kerékpárút mentén a tengeren, egy vidám kilátással a tengerre ... és hogy ismerkedjen meg a városgal és más snorkeling lehetőségekkel.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Žana Bošnjak Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Spanyol,
Többet a tulajdonos

Kicsi család vagyunk, amely mindig mindent megtesz annak érdekében, hogy nyaralása a lehető legélvezetesebb legyen. Legalább egyikünk mindig itt van, hogy mindennel segítsen. Felejthetetlen vakációt kívánunk Önnek, és reméljük, hogy újra meglátogat.

Apartmanok Villa Flora Maris lista már megtekintette 28261 idők óta 06.05.2018.