Apartmanok LoznicaPrivlaka - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 6.207 / éj
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A \\\\ Loznica \\\\ apartmanok családi házban találhatók, 20 méterre a tengertől, 70 méterre a homokos strandtól, az épületben összesen 2 apartman található, amelyek teljesen felszereltek és bútorozottak, teljes magánélet, béke , csend. Apartman 4: kétszobás apartman, az első emeleten, tengerre néző kilátással, nagy és tágas, 35 m2-es terasszal ülőhellyel. Lakás 2: egyszobás lakás a földszinten található, zöldövezetben, tágas 18 m2-es terasz kanapéval. Az apartmanok tágas kertje parkolóval, grillezési lehetőséggel, kültéri zuhanyzóval kabinnal áll a vendégek rendelkezésére. Az apartmanok másik vonzereje a barátságos helyiek, akik a vendégek rendelkezésére állnak tartózkodásuk alatt. Az épületben 23:00 órától 7:00 óráig kötelező házirend és béke van. 00h.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás hosszától és összegétől függően kerül meghatározásra az előleg összege, amelyet a vendégnek a szállásegység lefoglalásakor kell fizetnie. Érkezés az apartmanba 15:00 óra után lehetséges, távozás 9:00 óráig kötelező. Idegenforgalmi adót az ár nem tartalmaz: felnőtt 1,50 EUR / FŐ / NAP, gyerekek 12-18 évesek / 0,75 EUR / FŐ / NAP Az apartman ára nem tartalmazza a légkondicionáló használatát: 5 EUR / nap.
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
60 napos vagy hosszabb lemondás esetén az előleg 100%-a visszatérítendő. 30-60 napos lemondás esetén az előleg 50% visszatérítése. 30 napon belüli lemondás esetén az előleg 0% visszatérítése.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 70 m
  • Belváros: 400 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 70 m
  • Orvos: 300 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 3 km
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 3 km
  • Buszmegálló: 20 km
  • Vasútállomás: 20 km
  • Repülőtér: 20 km
  • Marina: 20 km
  • Sport tevékenységek: 10 m
  • Disco club: 3 km
  • Kaszinó: 2 km
  • Nemzeti park: 30 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Wellness központ, uszoda, fedett medence, szauna, szépségközpont a Petrčani szállodákban - 15 km-re Privlakától. Tenisz, röplabda, kosárlabda, kézilabda, lovaglás, búvárkodás, szörfözés, vízisí, ejtőernyőzés, jet-ski, kerékpárkölcsönzés a Holiday Resort Zatonban - 10 km-re Privlakától. Ebben a régióban vannak nemzeti parkok: Paklenica, Kornati, Krka. Natúrparkok: Vrana-tó és Telaščica
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Loznica
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Osijek, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2022
Kiváló

A lakás rendkívül tiszta és rendezett, gyönyörű és teljesen felszerelt. A nagy terasz és a tengerre néző kilátás abszolút érték. A házigazdák teljesen elérhetőek, vendégszeretőek és nagyon kedvesek. Bármilyen ajánlás.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Graz, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Július 2020
Ideje egy igazi vakációhoz!

Családként 13 éven át nyaralunk, ami csak a szállás minőségét igazolja. Már otthon érezzük magunkat és tartozunk hozzá. Természetesen ez nem lett volna lehetséges a házigazdák nagy szívélyessége és vendégszeretete, valamint a családias légkör nélkül. Szó szerint minden a leírtak szerint néz ki. A lakást rendkívüli tisztaság és aprólékos jellemzi, ami egy másik ok, amiért rendszeres vendégeink vagyunk. Minden évben valami újat fektetnek be a szolgáltatások fejlesztése érdekében. Minden könnyen megközelíthető, üzletek, játszóterek, sportpályák és éttermek között. Kiváló azok számára, akik békét, szabadságot keresnek, valamint kisgyermekes házaspárok számára, mert a homokos fenékű tenger és a homokos tengerpart rendkívül közel vannak.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Idrija, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Július 2020
Nagyszerű szállás

Húsz éve fogadjuk ezt a rendeltetési helyet. Ez jelzi a kiváló szállást. A lakás példaértékű, tiszta és jól felszerelt. A hely csendes részén helyezkedik el, a nagy teraszról gyönyörű kilátás nyílik a tengerre. A házigazdák nagyon barátságosak és mindig rendelkezésre állnak, hogy segítsenek egy nyugodt és nagyszerű tartózkodásban. A közelben található egy nagyszerű játszótér a kikapcsolódásra és számos lehetőség a kikapcsolódás más formáira. Mindenki megtalálhat valamit saját magának. A szomjúságot és az éhínséget a közeli büfékben és éttermekben enyhítheti. Az ajánlat változatos, az árak mérsékelt. Minden, ami írt, nagyszerű vakációt és jó közérzetet kínál.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Marijana Grbić Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Loznica lista már megtekintette 42187 idők óta 29.04.2019.