Apartmanok ĐurđicaPrivlaka - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 9.374 / éj
Vendég értékelés alapuló 16 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Keresek egy hely a nyaralás? Aztán vársz Privlaka (Zadar régió). Amit kínálunk szállást apartman kiadó, Paarl. Kínálunk 3 szobás lakás, amely két hálószoba, konyha, fürdőszoba és nappali kanapéval és 1 hálószobás apartmanok egy hálószoba, konyha, fürdőszoba és nappali. Az apartmanok légkondicionálóval, terasszal, és a ház körül egy nagy kert, ingyenes parkoló a vendégek rendelkezésére.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ahhoz, hogy a foglalás kell fizetni előre forgathatók, és attól függően, hogy a tartózkodás napjainak számával. A szállást érkezéskor fizetendő. Ideális érkezési idő körülbelül 14 óra, és megy akár 10 órán át
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 600 m
  • Posta: 600 m
  • Benzinkút: 5 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Beton strand,
Részletes leírás
Érkezéskor talál szívélyes házigazdák egy üdvözlő italt! Host áll a vendégek rendelkezésére a nap 24 órájában az összes lekérdezések és igényeket.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Đurđica
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 16 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Nedožery-Brezany , Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Július 2023
Remek nyaralás

Nagyon szépen köszönöm a szállást. A lakás szép volt, tiszta. Csendes környezet, parkolás az udvarban, napozóágyak az udvarban, grillezési lehetőség. A gyerekek az udvaron játszhattak. Ana asszony nagyon kedvesen fogadott minket, mindig elérhető volt, nagyon kedves volt. Nagyon meg voltunk elégedve mindennel. Csak ajánlani tudom a szállást, nincs kifogásom. Üzletek, éttermek a közelben.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Ružomberok , Szlovákia
Nagyon jó (4/5) Maradt A2+2, Július 2023
Ünnep

A környezet tiszta, hangulatos, a felszereltség elegendő volt arra a két hétre, amit nálatok töltöttünk. Kicsit távolabb volt a strandtól, mint amire számítottam, de legalább a strand felé vezető úton minden nap körbejártuk a környéket. Ebben a nyaralásban csak a szúnyogok állandó jelenléte okozott csalódást esténként, nem lehetett csak úgy ülni a teraszon vagy az erkélyen, mindannyian megcsíptek minket. A szállásadó mindig kéznél volt és mindenben nagyon előzékeny volt, amiért nagyon köszönettel tartozunk neki. A Privlaka alkalmas gyerekekkel vagy úszni nem tudó emberekkel való tartózkodásra, a tenger fokozatos bejutása miatt. Néhány méteren belül derékig ér a víz, a közelben volt élelmiszerbolt, étterem, fagylalt, körhinta. Valami mindenkinek.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Prešov, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Június 2023
Tetiana és Kamil

Köszönjük szépen a szép nyaralást, kellemes szállást, mindennel, ami ahhoz kell, hogy jól érezzük magunkat! Külön nagy köszönet illeti Ana asszonyt, aki befogadott minket, mindig kéznél volt és kedvessége megérintette a szívünket, nagyon szomorú voltam, amikor elmentünk! Nincs kifogásom a szállásra, a vendégek fogadására is, nagy udvar, grillezési lehetőség, parkolási lehetőség, gyerekek szaladgálhatnak az udvaron, éjszaka csend van és nagyon jól lehet aludni. Mrs. Ane, egy ölelés a gyerekektől és tőlünk

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Đurđica Šinković Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Đurđica lista már megtekintette 51517 idők óta 18.01.2017.