Apartmanok PerlaPrizna - Kvarner

kikiáltási ár Ft 5.406 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Prizna és a Kvarner!
Detailed description

A strand a ház közelében (40 m). A ház közelében van strand (távolság a ház egy 3-4 perces séta)! Minden a mi lakás területe 50 négyzetméter. Az apartmanok egy konyha, nappali, fürdőszoba, hálószoba és két terasz (egy tengerre néző, és egy néző a kert, olajfák és hegyek). Az Ön rendelkezésére: internet, légkondicionáló, grill, vízforraló, kávéfőző, műholdas TV-vel, TV-vel, 2 terasz, napozóágyak, napernyők, játszótér, kerti zuhany, parkolási lehetőség a közvetlen közelben ... A ház mögött van egy hely a társasági élet grill. Azt elismeri, hogy ez egy kis hely, amely a béke, a kristálytiszta tenger, a menekülés a forgalmi dugókat. Akkor gyakorlatban úszás, séta, kerékpározás, horgászat, búvárkodás, vagy akkor is csak pihenni és napozni. Azt elismeri, van között Karlobag és Senja, szemben a szigeten. Elismert könnyen meglátogatom: Plitvicei-tavak, a Velebit, Zrce (párt), Zadar, Senj, Karlobag.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ideális érkezési idő 14 óra és 20 óra közötti. Az ideális az indulás 10 óráig. Kiegészítés légkondicionáló EUR 5 naponta, a betét (óvadék) 100 euró. Háziállatok a minden lakás-felár. Mert foglalás kell fizetnie 25% -a megállapodott ár, és a többi készpénz fizetendő érkezéskor az egységhez.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 40 m
  • Strand: 40 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Lakásunkban várja Önt, hogy üdvözöljük, hogy a hagyományos ital és étel! Az Ön rendelkezésére: a barbecue, vízforraló, kávéfőző, műholdas TV, légkondicionáló, TV, 2 terasz, játszótér, kikötés, parkolás a ház közelében, Wi-Fi internet ... A mosoly és a vendégszeretet lesz az Ön rendelkezésére állnak a tartózkodás idejére!
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Perla
Marinka Rukavina Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kedves! Reméljük, hogy úgy dönt, hogy marad a lakások! Mi mindent megteszünk, hogy az üdülés, mint kellemes, amennyire csak lehetséges. Mi az Ön rendelkezésére áll! Ha bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk, mi válaszolunk a lehető leghamarabb!

Apartmanok Perla lista már megtekintette 11320 idők óta 21.03.2016.