Apartmanok Leon i ŽanaPrvić - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 8.599 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Prvić és a Horvát szigeteken!
Detailed description

A Leon apartman a ház harmadik emeletén található, teljesen felszerelt, kilátással a kikötőre és az Adriai-szigetekre. Található benne egy hálószoba, konyha nappalival és komplett fürdőszoba. A második apartman a stúdió apartman Žana első sorban a tengerre, gyönyörű kilátással, egy veranda hasonlít egy étkező és egy napozó terület, modern berendezésű fürdőszoba, konyha és nagy franciaágy. A közelben található néhány étterem, a Faust Vrančić Múzeum, posta, üzlet és kikötő. A sziget egy paradicsom autók és gyönyörű és tiszta tenger nélkül. Hajóval hétköznap 5 alkalommal, vasárnap és ünnepnapokon napi 2 alkalommal lehet elérni a szigetet. Hajóval és Vodicéből is lehet jönni. A szárazföldről, azaz Srimából a szigetre közlekedő taxi is közlekedik, a mólónál lehetőség van a parkolóban hagyni az autót napi 36 kunaért.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
30 százalék előleg. érkezés 14 órától és indulás 10 óráig
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 10 m
  • Élelmiszer: 20 m
  • Étterem: 20 m
  • Orvos: 20 m
  • Posta: 10 m
  • Repülőtér: 80 km
  • Marina: 20 m
  • Nemzeti park: 17 km
Beach típus
Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza az üdvözlő italt, valamint egy ingyenes kikötőhelyet az apartman közelében.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Leon i Žana
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Surány, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Július 2021
Prvic Luka tündérdoboza

Véletlenül kerültünk Prvić Luka-ra, és ott is a véletlen kapcsán a Leon apartmanba. Az igényeink annyiból álltak, hogy legyen az apartman nagyon tiszta, pici, és legyen a tengerre néző terasza. Ami a legjobban megfogott bennünket, az a tengerre néző francia erkély lett, ami nyitható üvegfalakkal egy légtérbe kerül a belső térrel. Imádtuk, hogy mindig olyan volt, mint ha a tenger mellett lennénk, akkor is, amikor bent voltunk. Még a viharos tengert, is élveztük bentről. Az apartman - amely teljesen felszerelt: felszerelt konyha, törölközők, stb., nagyon tiszta - tökéletes helyen van, a kikötőben, de mégis csendes utcában. Az egész csöppnyi sziget a nyugalom megtestesítője. Reggel a település harangjára ébredtünk, napközben a kabócák zsizsegése, vett körül bennünket a szigeten, a kristálytiszta tengerben, a sziklás öblökben. A házigazdák nagyon kedvesek, figyelmesek: érkezésünkkor behűtött limonádé várt minket.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó,
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Augusztus 2020
Béke az év végéig

Néhány nyugodt, csendes napot töltöttünk egy hangulatos, rendezett lakásban, gyönyörű kilátással és kedves házigazdákkal, akik diszkrét, de mindig kedvesek és rendelkezésre álltak, és még érkezés előtt hasznos utasításokat adtak nekünk. Régóta ismerjük a szigetet, és ez a lakás kiválóan alkalmas arra, hogy élvezze a nyugodt élményt, amelyet mindkét sziget kínál, a vízpart közelében, üzletek, éttermek ... Maga a szállás igazolta a leírás és a képek alapján elvárásainkat, a szobák megfelelő méretűek egy iskoláskorú gyermekkel rendelkező házaspár számára. Minden szoba magas mennyezettel rendelkezik, tágas és szinte légkondicionálóra sem volt szükség. A nagy dupla francia ablak széles és gyönyörű kilátást nyújt a tengerre, és erkély vagy terasz helyett kültéri hely benyomását kelti. A lakást belső lépcsőn lehet megközelíteni, de a földszinten van hely kerékpárokhoz és strandfelszerelésekhez. Határozottan ajánlom.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Snježana Mikulandra Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Néhány évvel ezelőtt jártam a hely, és én a LAKÁSOK úgy döntött, hogy bérelni. Szeretek dolgozni az emberek, és azt hiszem, jól főleg a turisták, akik szeretnék meglátogatni a gyönyörű országot, és a szigetekre. Beszél angolul POMALO annyira, hogy meg tudunk állapodni. Remélem elégedett lesz velem, és látogasson el a szigetet.

Apartmanok Leon i Žana lista már megtekintette 26163 idők óta 13.10.2017.