Apartman Nada VlahovPrvić - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.254 / éj
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Apartman vagy emeleten van egy hálószoba franciaággyal, egy szoba két egyszemélyes ággyal, a nappali kanapéján. A berendezés van légkondicionáló, műholdas TV, mosogatógép, mosógép, DVD, wi-fi, korlátlan internet, konyha, tűzhely, kis hűtőszekrény és nagy fagyasztó, kávéfőző, mikrohullámú sütő, kávéfőző víz ... Terrace megközelítőleg 4 négyzetméter egy asztal és négy szék. Ha korábban már Sepurina, közel vagyunk a nagy templomot, 100 méterre a tengertől. Az apartman található, 5 percre a városközponttól, így elég távol, hogy ne hallja a zajt a kávézók és zsúfolt. Ha autóval érkezik, akkor park Srima hol van parkolási díjak £ 20 naponta. Ha érkezik Pula vagy Srima, mi a saját hajóval elétek és hozza meg a szigeten. Ha jön Sibenik, rendszeres hajójárat meghajtó 1 óra Sepurine, driving szépíteni átjáró hajóval át a gyönyörű csatorna Szent Antal és a szigetekre, hogy díszíti a Sibenik szigetvilág. Az iránymutató 15 perc utazás és a jó levegőt 5perc.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Kérjük, hogy letétbe összeg 20% ​​-át. Köszönjük a megértést.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 80 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 100 m
  • Posta: 100 m
  • Disco club: 100 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand,
Részletes leírás
Šepurina valóban jól köt össze a szárazfölddel. Emellett rendszeres hajójárat, fut naponta) 0-24 óráig hajótaxijának. Taxi Csónak lovagol szinte bárhonnan, Srima, Vodice ... hogy nincs vonal a hajózás. A központ egy régi templom a 17. században, a ház közelében van egy templom a 19. században. Nem vagyunk a központban, így élvezheti a csendet és az ének a tücskök és a madarak. A sziget egy gyönyörű múzeum minden újítás és modellek által feltalált Faust. Eddig volt a legtöbb látogatók, akik jönnek a szigetre, hogy eltölteni egy kellemes időt a családdal. Az éjszakai élet történik Vodice és után ott tölteni, térjen vissza erre a gyönyörű kis paradicsom - Sepurine - továbbra is nyugodt.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Nada Vlahov
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Január 1970
Egy álom nyaralás

Csodálatos házigazdák, akik mosolyogva, szívélyes fogadtatással, kiváló forró rántással és egy üveg kivételes hazai vörösborral fogadtak minket, amelyet fiuk készített. Tisztaságtól ragyogó gyönyörű lakás, mindennel, amire szükségünk volt egy többnapos prvići tartózkodáshoz! Szeretettel ajánljuk vendéglátóinkat Nada asszonyt és Mira urat, aki nem csak jó házigazda, hanem nagyszerű költő is, aki csodálatos dalokat ír a helyi dialektusban, amelyek a hallgatóban a legszebb érzéseket keltik!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Rugvica, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Szeptember 2022
Szerelem első látásra

Prvić szigete igazi szerelem első látásra. A házigazdákról csak a legjobbakat. Előttünk jött az úr és a lakásban meleg rántott és egy tál szőlő! Tiszta, rendezett, mindennel, ami egy hosszabb tartózkodáshoz kellhet. Határozottan ajánlom!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2022
Az első a szívben

Egy ideje tanakodok, hogy írjak-e megjegyzést vagy ne, és ennek az az oka, hogy egy kicsit önző vagyok. Meleg, szívélyes, érzékeny, vendégszerető...ezekkel a jelzőkkel jellemezném a Vlahov családot. A szállás kényelmes, rendezett, mindent tartalmaz, ami egy kellemes nyaraláshoz kell. A nyugalom és a csend érzése, tücskök csiripelésével együtt garantált. Megszerettük Prvićet.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Nada Vlahov Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Reméljük elégedett lesz a vendégszeretetünket, béke és a nyugalom szigetén, élvezheti az árnyékban kávé, gyümölcslé, Internet, a gyerekek gondtalan fut az utcán, játék, vagy a strandon, az autó elment :).

Apartman Nada Vlahov lista már megtekintette 44542 idők óta 11.06.2017.