Apartmanok FaustPrvić - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Prvić és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Faust apartmanok Prvic szigetén, a Prvić Šepurinában. A szigeten nincs forgalom, így a sziget ideális a családi vakációhoz. Két apartman található egy családi ház 1. emeletén és egy a tetőtérben, egy csendes helyen, 20 méterre a tengertől, a Faust Vrancic kastély mellett. A tetőtérben egy kényelmes lakás, 3 hálószobával; 2 légkondicionáló, mosogatógép (6 főig), TV, míg az 1. emeleten két apartman található; kisebb apartman 1 hálószobával (max. 3 fő részére) és apartman két hálószobával és egy háromszemélyes kanapéval. Minden apartman tengerre néző erkéllyel rendelkezik. Az első emeleten van egy nagy terasz, kilátással Srim és Vodice, felszerelt napellenzők, nyugágyak, asztal, székek. A vendégek rendelkezésére áll egy grillező és egy kültéri zuhanyzó. Amellett, hogy bérelni egy hajót a használatra, de engedélyt a hajó vezetője. Azt is elrendezzük, hogy a vendégek érkezéskor és távozáskor a szigetre szálljanak. Autó parkolás Srimában (egy magán udvaron parkolóban naponta 30 forint).

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor 30% -os előleget kell fizetni a teljes árból.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 200 m
  • Élelmiszer: 200 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 200 m
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Amellett, hogy bérelni egy hajót a használatra, de engedélyt a hajó vezetője. Kerékpárok állnak rendelkezésre. Azt is elrendezzük, hogy a vendégek érkezéskor és távozáskor a szigetre szálljanak. Üdvözlő ital.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Faust
Maja Marčić Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Faust lista már megtekintette 9152 idők óta 11.05.2018.