Apartmanok MaraMimice - Split régió

kikiáltási ár Ft 9.311 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A MARA apartmanok Medićiban, egy kis dalmát városban helyezkednek el, turista hagyományával, amely gyönyörű kavicsos strandjairól ismert. A Medias ideális hely azok számára, akik el akarnak menekülni a város zajától, és szeretnék megtalálni a természet békéjét és a tenger minden szépségét, amely csak Dalmácia kis halászhelyeire jellemző. A legközelebbi nagyobb város Omiš (10 km), amely sok tartalmat kínál az aktív pihenésre. Split távolsága 35 km, Marakrska pedig 26 km. Az Apartments MARA egy családi házban (3 emelet) található. Az A1 apartman a földszinten található, míg az A2 apartman az épület első emeletén található. Mindkét lakás saját parkolóval és terasszal rendelkezik.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Érkezési idő: 13h Indulás: 10 óra Fizetés készpénzes tranzakciók révén (készpénzben vagy készpénzben). Nem kapunk hitelkártyát.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 10 km
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 300 m
  • Orvos: 10 km
  • Gyógyszertár: 10 km
  • Bank: 10 km
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 10 km
  • Buszmegálló: 10 km
  • Vasútállomás: 35 km
  • Repülőtér: 40 km
  • Marina: 35 km
  • Sport tevékenységek: 10 km
  • Disco club: 10 km
  • Kaszinó: 35 km
  • Nemzeti park: 10 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
Rengeteg gyümölcs vagy bor meglepetés a visszatérő vendégek számára (Gyümölcstál vagy palack a horvát bor visszatérő vendégei számára).
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Mara
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Rybnik , Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6, Július 2023
ajánlom

2023 augusztusában voltunk a 4+2 apartmanban és nagyon ajánljuk. Az apartman tiszta, a konyha mindennel fel van szerelve, ami kell, a teraszról gyönyörű kilátás nyílik a tengerre és Brac szigetére. A közelben bolt, pizzéria, étterem és pub található. A strand rövid távolságra van az apartmantól. Szóval egyszóval remekül nyaraltunk ott, gyönyörű volt!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Kropa, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
Vakáció

Most fejezzük be tartózkodásunkat a Mara apartmanban, Mediciben. A lakás nagyon szépen berendezett. Elegendő konyhai edény és gép van benne (elég nagy hűtőszekrény ládával, tűzhellyel, mikrohullámú sütővel). A klíma a szobákat is hatékonyan hűti. Mindenekelőtt az apartman nagyon tiszta, a házigazdák pedig nagyon barátságosak és segítőkészek. Mara, Svetlana és Nina, köszönjük kedvességüket és fáradozásukat, hogy itt tartózkodásunk nagyon kellemes emlék legyen. Nagyon ajánlom mindenkinek, hogy látogassa meg ezt a helyet és az apartmant. Határozottan olyan hely, ahová érdemes visszatérni.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Zgierz, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6, Július 2021
Fantasztikus hely, terasz gyönyörű kilátással a tengerre és Brac szigetére.

Az Apartments Mara csodálatos hely egy horvátországi nyaraláshoz. Az A6-os apartmanban szálltunk meg. Gyönyörű kilátás a teraszról, tágas szobák, hatékony légkondicionálás, nagyon jól felszerelt konyha, tiszta és kényelmes, gyors wi-fi, törölközőkészletek - egyszóval minden, amire szüksége van. Minden a leírtak szerint és fotók. A háziasszony Marina, nagyon kedves és vendégszerető, a hűtőszekrényben horvát specialitások borát, sörét és hideg Jamnicát várja. Kutyákat várunk !!! Kis tacskóval voltunk, a területet zárható kapuval kerítették el. Kicsit messzebb van a strandtól, mint 100m, de hát ... A strand gyönyörű, apró kavicsokkal, kristálytiszta vízzel és zuhanyzókkal, a másik kicsit távolabb egy kis kavicsos, vadabb. A tengerparton két bár kínál alkoholt felnőtteknek, fagylaltot és harapnivalókat. Örömmel ajánljuk az "Apartmani Mara" -t, ha fantasztikus nyaralásra vágyik, és egy csendes helyet keres a pihenésre, távol a nyüzsgéstől, ez az Ön számára a hely.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Köszönöm :)

Kedves Joanna, köszönöm a szép értékelést- örülök, hogy megtetszett, hogy jól érezted magad Medićiben és az Apartments Mara-ban :)! Nincs ennél kifizetődőbb olvasnivaló, csak az, hogy a vendégek teljes mértékben élvezték otthonunkat- szóval köszönjük! Öröm volt, hogy vendégeink lehettünk, és remélem, hogy a jövőben is találkozunk :)! A legjobb Medici, Marina

Marina Drmac Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

A tulajdonos a lakás a Medici, de élek és dolgozom Zágrábban. A Medici summering a korai gyermekkorban, amikor a nagyszüleim építették a házat. Számomra a legtökéletesebb Medici oázis a béke és a pihenés, mert mindezt lelkesen meghívja Önt, hogy jöjjön Medica, és a vendégek. Biztos vagyok benne, hogy ez a kis hely, és akkor kap a szív :).

Apartmanok Mara lista már megtekintette 65384 idők óta 09.06.2015.