Apartman MartinaPula - Isztria

kikiáltási ár Ft 7.032 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Pula és a Isztria!
Detailed description

Apartman Martina a part közelében, meleg és vendégszerető A Martina Apartman maximum 4 fő elhelyezésére alkalmas. A nappali TV-vel, Wi-Fi-vel, ülősarokkal, kanapéval és étkezővel rendelkezik, nyitott konyhával és kiléphet az erkélyre. Az apartmanban egy hálószoba franciaággyal és egy fürdőszobával rendelkezik. Apartman Martina csak néhány száz méterre van a Veruda kikötőhöz és a különböző strandokhoz, amelyek körülveszik Önt. Ezek a Golden Rocks, Verudela, Lungo Mare és még sokan mások. A meleg és barátságosan berendezett Martin apartman meghívja Önt arra, hogy elhagyja a mindennapokat, aggodalmat, stresszt és álmosságot, és pihenjen ... Élvezze a békét, a mediterrán illatot és a meleg nyári estéket.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szállás szabályai Bejelentkezés: 16:00 óra Kijelentkezés: 10:00 óra Előleg: 20% Kaució: 120 € vissza Max. vendégek száma 4 Háziállatok: megengedett Az ár tartalmazza: ÁFA, idegenforgalmi adó és a honlapon feltüntetett árak
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 2 km
  • Vasútállomás: 3 km
  • Repülőtér: 7 km
  • Marina: 3 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A 19. századi erődítménysorozat. tanúskodnak arról, hogy Pula az Osztrák-Magyar haditengerészet legfontosabb kikötője. Azóta számos kastély, alagút, laktanya, kórház, tisztek villái, haditengerészeti temetők megmaradtak. Pula legismertebb gladiátor arénája, az 1. század csodálatos római amfiteátruma. Pula olyan város, mint a multikulturális építészet, ahol a különböző történelmi stílusok befolyásolják a város történelmi korszakát.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Martina
Adrias Tours Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Adrias Tours egy kicsi, de átfogó online utazási iroda Medulinban. Különlegességünk, hogy szigorúan szakosodunk kizárólag a Dél-Isztria területére és mindazokra, amiket ez a terület kínál.

Apartman Martina lista már megtekintette 9262 idők óta 01.06.2018.