Apartmanok KlaudijaPula - Isztria

kikiáltási ár Ft 8.579 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Modern és szépen felszerelt apartmanok egy családi házban találhatók Pula csendes részén, a Veruda Porat településen. Veruda kikötő 400 m-re található.Az apartman közvetlen közelében piac, étterem, pizzéria, kávézók találhatók. A buszmegálló 300 m-re található, a háztól kb. 1000 m-re található Verudela turisztikai üdülőhelyen különböző sportolási lehetőségek találhatók.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor a megbeszélt ár 30%-a előleg fizetése szükséges. Az apartmanokba érkezés 15:00 óra után, távozás 10:00 óráig lehetséges. A klíma használatát az ár tartalmazza. A házi kedvencek ára napi 10 euró. A házi kedvenceket be kell jelenteni, és nem szabad egyedül hagyni a lakásban. A kaució összege 150 €, amelyet érkezéskor hagynak, és a távozás napján, az apartman ellenőrzése után visszaadják a vendégeknek. Az apartman takarításának díja 50 €, ha a vendégek nagyon koszosan hagyják el az apartmant. Megjegyzés: az előleget nem térítjük vissza. Személyes adatok védelméről szóló rendelet: A Horvát Köztársaság jogszabályai értelmében (regisztráció az eVisitor rendszerben) minden vendég köteles személyes adatait megadni szállásfoglaláskor, illetve a szálláshelyre érkezéskor.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Előleg: A befizetett előleg vissza nem térítendő.
Távolságok
  • Tenger: 400 m
  • Strand: 1 km
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 20 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 1 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Bank: 1 km
  • Posta: 1 km
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 3 km
  • Vasútállomás: 3 km
  • Repülőtér: 10 km
  • Marina: 400 m
  • Sport tevékenységek: 1 km
  • Disco club: 1 km
  • Kaszinó: 1 km
  • Nemzeti park: 9 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Érkezéskor üdvözlő itallal várunk minden vendéget, távozáskor pedig minden vendéget egy kis meglepetés ajándékkal várunk. Kedves vendégeink, ha csónakot vagy motorcsónakot szeretnének bérelni, ha Premanturából kirándulva szeretnétek megismerni a Kamenjak Natúrparkot, vagy ha szeretnétek a mélységbe merülni és felfedezni tengerünk szépségét. valamint számos hajóroncs a búvároktatók segítségével a Premanturai Scuba Libre Búvárközpontban, segítünk a foglalásban. Számos kirándulást ajánlunk és segítünk lefoglalni, például hajókirándulásokat a Brijune Nemzeti Parkba, hajókirándulásokat Rovinjba, Limbe és Sv. Katerina, halpiknik.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Klaudija
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Vážany, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Klaudija, Július 2018
ünnep

Csak ajánlom ezt a szállást. Nagyon barátságos otthon, tiszta és nem dohányzó apartman. Köszönjük a gyönyörű nyaralást, nagyon elégedettek voltunk vele, és köszönjük Mr.Juliannak is.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, A fogyatékossággal élő emberek, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Milano, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Klaudija, Augusztus 2015
Csodálatos nyaralás!

Én és a családom két hétig augusztusban az egyik Apartmanok Klaudija és nagyon élveztem! A leírás a tőzsdei apartman által kínált szolgáltatások és a tulajdonosok teljesen tükrözi, amit talál tartózkodik a családjával, akik fenntartják a vendégek rendelkezésre állás, az udvariasság és a diszkréció. A lakás fel van szerelve, amire szükség van, az ágynemű, konyha és fürdőszoba, a szappan a fürdőszobában, és még az edényeket a konyhában! Apartman jól karbantartott, nagyon tiszta és tele van apró részletekkel, amelyek értelme külön figyelmet a vendégek számára. A tulajdonosa köszöntötte érkezésünkkor egy finom aperitif helyi hozzánk, és juice a gyerekeimnek, a felesége tartózkodásuk ideje alatt aktív volt a finom házi készítésű süteményeket ..... egyszóval Azt tanácsolom mindenkinek, hogy maradjon Ezekben szálláshelyek, amelyek, többek között a stratégiai helyzetben Pula: közel a tengerhez, 2km-re a központtól, de távol a zavart, mert található egy lakóövezetben, néhány kilométerre a sok tengerparti városban Isztria ( Rovinj 20 perc. vezetni, Natúrpark Kamenjak 15 perc,). Köszönjük Klaudija és Giuliano fogadására .... úgy éreztük része a család! Alessandra

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
Golubinka Crevatin Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, üdvözöljük lakások!

Apartmanok Klaudija lista már megtekintette 66617 idők óta 03.07.2014.