Apartmanok Villa MeliMedulin - Isztria

kikiáltási ár Ft 8.535 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Medulin és a Isztria!
Detailed description

A "Villa Meli Medulin" apartmanok Medulin városának csendes részén, az Isztriai-félszigeten találhatók, népszerű hely a nyári vakációra és a pihenésre. A házon belül ingyenes parkolási lehetőség, wi-fi és grillező áll a vendégek rendelkezésére. Kiegészítő szolgáltatásként étterem (Lidl, Plodine), éttermek, sport- és szórakoztató létesítmények találhatók. A friss levegő, a tiszta tenger és a légkondicionálás garantálja a kellemes kikapcsolódást. A kényelmesen berendezett és teljesen felszerelt apartmanok tökéletes választás családok számára. Választhat egy vagy két hálószobás apartmanokat. Az apartmanok 1000 méterre vannak a tengertől. Minden apartman szép, közvetlen tengerre néző kilátással rendelkezik. A közelben a népszerű Bjeca homokos strand, a Kamenjak park, a Ceja szigetei, Bodulaš, Levan. Élvezze és pihenjen a nyaraláson, biztosan biztosítsa Önnek a Villa Meli Medulin apartmanokat. A két vagy több héttel rendelkező vendégek számára ingyenes a grillező.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Ezek az árak maximum 4 főre vonatkoznak. A lakásfoglalásért 300 € előleg fizetendő. A fennmaradó összeg érkezéskor fizetendő. A takarítás 45 €. A bejelentkezés 16.00 óra.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 1 km
  • Strand: 1.5 km
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 500 m
  • Benzinkút: 1 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Vendégeink rendelkezésére áll grill, wifi és parkoló az udvarban.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Villa Meli
Melanie Busljeta Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Az a személy, aki utazni szeretne és felfedezni más területeket és kultúrát.

Apartmanok Villa Meli lista már megtekintette 22506 idők óta 13.05.2018.