Apartman PunatKrk Punat - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 18.534 / éj
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Mi kiadó egy apartman 4 (2) személyek, Punat. Aaprtman ez jól felszerelt a tökéletes nyaralás. Fel van szerelve egy mosogatógép, mosógép, légkondicionáló, műholdas TV, kávé, tea, mikrohullámú .... Van 2 hálószoba, étkező és logikus. Parkolás. A strand csak 150 m. Krk van egy sétány, kerékpárút, vízisí, csúszda, strand a gyermekek és a felnőttek ... számtalan lehetőséget nyújt a jó idő.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglaláskor befizetni az összeget a két éjszakára. A többi számla kifizetése érkezéskor. Chek in 24:00 Chek ki 10:00
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 100 m
  • Belváros: 500 m
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 200 m
  • Orvos: 400 m
  • Gyógyszertár: 400 m
  • Bank: 500 m
  • Posta: 500 m
  • Benzinkút: 8 km
  • Buszmegálló: 400 m
  • Vasútállomás: 80 km
  • Repülőtér: 50 km
  • Marina: 1 km
  • Sport tevékenységek: 4 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
olívaolaj, brandy, szárított füge, kerékpár, transzfer a repülőtérre
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Punat
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Június 2021
A lakás, ahová mindig visszatérünk

Már háromszor megszálltunk ebben a lakásban. Nagyon örülünk mindennek. Nagyon tiszta és rendezett, fel van szerelve mindennel, amire egy családnak szüksége van egy normális és kényelmes nyaraláshoz. Van elegendő zuhanytörlő, valamint edény, minden normálisan működik a konyhában, ágyak minden bókhoz (ritkán van olyan lakás, ahol nem csikorognak minden mozdulatodnál). A házigazdák nyilvánvalóan a szállás minőségének javításába fektetnek be. Az ötödik ágy is szuper kényelmes, nem a legolcsóbb pótágy. És nagyon fontos, hogy az emberek teljesen észrevétlenek, ott vannak, ha bármire szükséged van, de ne zavarja és kémkedjen a vendégeik ellen. A strand, valamint az összes többi létesítmény a közelben található. Minden ajánláshoz

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Trbovlje, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Punat, Augusztus 2017
Szuper lakás

Mi most tért vissza szabadságról. Egy héttel a lakásban Punat túl gyorsan. A tulajdonos a lakás, és nagyon elégedettek vagyunk. Mirjana nagyon barátságos, elérhető, ha szükség van; Ők már nagyon hasznos, amikor mi voltunk foglalás. A lakás minden, ami meg van írva a honlapon, és így tovább. Tiszta, szép és újonnan felszerelt, minden kényelmet, ahogy van otthon. Tény, hogy nem kell velük semmit, kivéve a személyes poggyász. Az udvaron a lakásban van egy fenntartott parkolóhely. Forró napok könnyebb lehet, légkondicionált a lakásban, ami nem kifejezetten szükséges felár, az este kellemes ülni az erkélyen. A lakás részben a tenger felé, ami valójában előnyt jelent, mert a nap nem süt egész nap közvetlenül a lakásban. Az út a gyönyörű strandok, kiválóan alkalmas kisgyermekes családok, hogy csökken a sikátorba, míg a közlekedési autóval, de a forgalom nagyon könnyű. A part mentén a lehetőségét, tengeri sportok és persze éttermek - hideg italok, finom ételek és fagylalt édesszájú. Mindazok, akik szeretik a naplementét itt a megfelelő helyen, valamint az esti sétákat a part mentén helyeken, amelyek megfelelnek mind a romantikusok. A kereskedelem, akkor inkább vezette az autót, mert megtörténhet, hogy bárki a hőt nem bírta elviselni a megtelt zsák körül. Ebben a lakásban fogunk térni, ahogy počutli kellemes otthon, különösen a nagyon szívesen.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Marcon, Olaszország
Nagyon jó (4/5) Maradt Apartman Punat, Augusztus 2016
nagy menekülés

Csak tértünk vissza Punat. Volt egy nagy idő. hangulatos lakás, felszerelt minden kényelemmel. Hostess nagyon kedves és segítőkész. A strand csak egy 5 perces sétára található. A tenger gyönyörű. Tanács zsákmányt a köveket, hanem egy maszkot és snorkel és ne hagyja ki a csodálatos tenger. A központ könnyen megközelíthető gyalog egy séta. Voltunk finom.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Mirjana Grzancic Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Punat lista már megtekintette 62052 idők óta 16.11.2014.