Apartman DidaRažanac - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 6.250 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Ražanac és a Zadar régió!
Detailed description

Sok beépített szerelemmel, a DIDA apartman (2 2) egy újonnan épített lakás 2016-ban, és egy intim nyaralás sarok, ahol a család úgy fogja érezni, mintha a saját otthonában. Egy családi ház első emeletén helyezkedik el, és kétszintű. Az alsó emeleten található nappali, konyha és fürdőszoba, valamint a tetőtér felső galériája 160 x 210 cm-es dupla ágyas ruhadarabokkal. Az emeleten található egy 4 m2-es erkély, amelyen egy szép kanapé készlet található. A konyha teljesen felszerelt elektromos főzőkészülékkel, teljes készletű edényekkel és étkező edényekkel. A nappaliban két három férőhely van, amelyek közül az egyik kiterjed és két ember alvására szolgál. Az apartmanban van egy pótágy gyerekeknek, valamint egy baba etetőszék. A lakás teljesen légkondicionált, internet áll rendelkezésre Wi-Fi-vel, LED TV 102 cm műholdas és hazai csatornákkal. Az apartman egy nagy, 20 m2-es terasszal rendelkezik.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Érkezési idő 12: 00-13: 00 óra. Indulás 10:30 -ig. Kötelező e-mail foglalás, hogy megfeleljen a rendelkezésre állásodnak. Fizetés banki tranzakcióval.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 60 m
  • Strand: 80 m
  • Belváros: 80 m
  • Élelmiszer: 80 m
  • Étterem: 80 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 80 m
  • Posta: 100 m
  • Repülőtér: 35 km
  • Nemzeti park: 25 km
Beach típus
Kavicsos strand,
Részletes leírás
APARTMAN LUKA 4 2 65 négyzetméter, és az első emeleten található. Az első emeleten egy konyha és nappali, egy nagyobb fürdőszoba és egy hálószoba található. A konyha és a nappali egy 6 személyes asztallal és székekkel rendelkező, klimatizált terület. A műholdas TV (82 cm) és a kanapé 180x200. A konyha új és háztartási gépekkel felszerelt: gáztűzhely, sütő, tűzhely, tűzhely, kenyérpirító, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény. A fürdőszoba nagy, zuhanyzóval, WC-vel és mosdóval rendelkezik. Ugyanazon emeleten van egy főszoba, amely 180200 franciaágyat, éjjeliszekrényt, ruhásszekrényt és tetőablakot tartalmaz. A földszinten van egy modern lépcsőház, ahol a légkondicionált szoba 160x200 ággyal, WC-vel és erkéllyel rendelkezik.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Dida
Marina Miočić-Hamidović Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, mi egy kis boldog család, amely szépen elrendezve egy lakást, ahol mindent megtalál, amire szükség van a kellemes nyaralást. A tenger közelsége és barátságos emberek ismét visszatér a Ražanac. Welcome ...

Apartman Dida lista már megtekintette 25939 idők óta 28.06.2016.