Apartmanok Haus KatarinaRažanac - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 4.687 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Ražanac és a Zadar régió!
Detailed description

House Katarina található kis halászfalu Miletici között a város Zadar és a sziget. Két nagy felújított lakás, kilátással a tengerre. A ház egy terasz, ahol a vendégek ülni és zöld terület, ahol a gyermekek játszhatnak. Parkolás biztosított a ház. A strand 30 méterre van a háztól. Pebble is nagyon alkalmas a gyermekek számára.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Adót nem tartalmazza. Szükséges előleg 30% -át. Az egyensúly fizetendő érkezéskor, készpénzben. Az idő a belépő a lakás 12 30. Check out akár 10 órán keresztül.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 40 m
  • Strand: 40 m
  • Élelmiszer: 3 km
  • Étterem: 20 m
  • Orvos: 5 km
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Bank: 25 km
  • Posta: 5 km
  • Benzinkút: 25 km
  • Buszmegálló: 25 km
  • Vasútállomás: 25 km
  • Repülőtér: 50 km
  • Marina: 50 m
  • Disco club: 25 km
  • Kaszinó: 25 km
  • Nemzeti park: 50 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Minden vendég kínálunk egy üdvözlő italt. Itt tartózkodásuk alatt megkóstolhatják borok és szeszes italok a mi szőlőültetvények és zöldségek a kertben.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Haus Katarina
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Đurđenovac, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4, Augusztus 2019
Nagyszerű csendes pihenőhely!

Csodálatos nyaralásunk volt! Béke és csend, a strandok nem zsúfoltak, csak valami gyönyörű. Az egyszerű szállást élvezet céljából hozzák létre. A tisztaság tiszta tized, takarítás, minden úgy van, ahogy legyen, a lakástulajdonosok kívánatosak. A strand szó szerint néhány lépésre van a lakástól, szép és rendezett kavicsos. Gyönyörű kilátás az apartmanról a tengerre, a béke és a csend, a jólét. Kérelemre a tulajdonosok ott voltak, azonnal megoldódtak. Nagyon tetszett, ha szerencse és egészség, találkozunk jövőre! Köszönjük!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Zory, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Haus Katarina, Szeptember 2018
Teresa, Lengyelország, 2010. szeptember 1-jétől tartózkodik

Most tértünk vissza, és szeretnék megosztani a benyomásaimat, hogy itt maradjak. 8 főből álló csoport voltunk, mindkét lakásban voltunk. Már a bejáratnál ízléses és praktikus volt, a lakások berendezése és a tiszta tisztaság. A képek nem feltétlenül tükrözik a módját. Hidd el, sokkal jobb. A nagyobb apartmanban két fürdőszoba található. Az egyik a hálószobában van, hozzáféréssel a teraszhoz. Egyszóval csodálatos. De ezek anyagi dolgok. Az éghajlatot az emberek és a házigazdák alkotják. hűvösek, nagyon hasznos szívvel a kezed tenyerén. Ljubica, te csodálatos hölgy vagy, és a szüleid csodálatosak. Nagyon köszönöm a nyaralást. Amikor strandokról van szó, valóban nagyon közel van a kavicshoz, és kellemes hely a gyermekes családok számára. Szeptemberben kevesen, nyugodtan. A város kicsi, strand bárral és két étteremmel, a harmadik néhány perc gyalog, de a boltba 3 km. A hely azok számára, akik szeretik a nyugodt nyaralást. Nagyon elégedettek vagyunk az ünnepekkel és ajánljuk apartmanjait barátainak, mert az ár nem igazán annyira annyira. Ljubica Katarina Szymon hvala lipa 😁😁

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Budapest, Magyarország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Haus Katarina, Augusztus 2017
Fantasztikus hely, fantasztikus házigazdák

Szeretjük ezt a lakást. Többször is nyaraltunk itt, és mindig elégedettek voltunk. A lakás tiszta, csodálatos kilátás nyílik a tengerre, mindössze kettő (szoba, fürdőszoba, terasz stb.), Így tökéletes a családok vagy barátok nyaralni. Igazi közel van a tengerhez, a strand szép, két nagyon szép étterem gyalogosan. A házigazdák tökéletesen kedvesek és segítőkészek, mindig ott vannak az Ön számára, ha valamire van szükségük, de soha nem zavarja magát a vakáció során. Mindenképpen újra nyaralni akarunk.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Ljubica Miletić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Többet a tulajdonos

Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg a nyugodt nyaralás a hely tele van látnivaló és a vendéglátás. Van egy szép ünnep szeretném, ha a családi Miletić.

Apartmanok Haus Katarina lista már megtekintette 35919 idők óta 10.05.2015.