Apartmanok Tijan Željka i ŽacRažanac - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 7.030 / éj
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

A létesítmény csendes környezetben, a város tágabb központjában található, 4-5 percnyi sétára a strandtól és minden szükséges helyszíntől a gondtalan nyári vakációhoz. A közelben üzletek, klinika, gyógyszertár, piac, kávézók és minden egyéb, ami egy nyugodt, autózás nélküli nyaraláshoz szükséges. A gyerekeknek zárt, árnyékos udvar és homokozó áll a rendelkezésére. Parkolás az apartmanhasználók számára a ház mellett biztosított, és az alkalmazást az ár tartalmazza. Az udvaron grillező is rendelkezésre áll.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A LAKÁSI ADÓT TARTALMAZZA A LAKÁS ÁRA. Az apartman foglalása esetén 50% a fizetés, az apartman lefoglalásakor utalványt küldünk. Egyéb fizetés érkezéskor. Érkezés az apartmanba 15:00-kor, távozás 10:00-kor. Kisebb, 10 kg súlyú kutyákat is fogadunk. A kutyák napi ára napi 7 euró. Háziállatot egyedül hagyni a lakásban tilos. A házirend 23 órától reggel 7 óráig csendet ír elő. A tulajdonos a vendéggel való megegyezés alapján kedvezményt ad az éjszakák számától függően. Babaágy ingyenes.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Lemondási feltételek
Az előleget visszatérítjük, ha időpontját más foglalással töltjük fel. Korona vírus esetén visszatérítésre van lehetőség, ha a határzár le van zárva, és Ön nem tud eljönni.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 200 m
  • Bank: 300 m
  • Posta: 200 m
  • Benzinkút: 20 km
  • Buszmegálló: 300 m
  • Vasútállomás: 20 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 200 m
  • Sport tevékenységek: 200 m
  • Disco club: 20 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A kellemes házigazdák üdvözlő itala mindig felvidítja az új és régi vendégeket egyaránt. A házigazda öko termékei igazi csemege a vendégeknek.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Tijan Željka i Žac
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Orzesze, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+1, Június 2023
2023. június

Csodálatos apartmanok. Mind a 3-at kibéreltük a barátokkal, és nagyon elégedettek vagyunk. Tisztán. Teljesen felszerelt konyha. Légkondíciónálás. Ágynemű- és törölközőcsere egy hét tartózkodás után. Izgatott házigazdák. Nagyon jó helyi érdekű termékek A város kicsi, csendes, de minden a helyén van. Üzletek, éttermek, kávézók, bárok. Remélem jövőre visszatérek oda.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Július 2023
2023 nyár

Kiváló, kedves és meleg házigazdák. A lakás rendezett és tiszta, minden szükséges dologgal benne van. Minden ajánláshoz. Csodálatos és békés hely, pont megfelelő az Ön által választott nyaraláshoz! Viszlát, jövőre!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Ražanac, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Szeptember 2022
2022. szeptember

Kiváló elhelyezkedés - közel mindenhez, 4-5 perc sétára; strand, üzletek, fagyizó, pizzéria, kávézók, éttermek, mind könnyen megközelíthető. Ražanac egy biztonságos és csendes falu, nagyszerű klímával és emberekkel. Határozottan ajánlom ezt a lakást. Az apartman tiszta és mindent tartalmaz, ami egy kellemes nyaraláshoz kell. A konyha teljesen felszerelt (villanytűzhely - 2 lapos, sütő nincs, de mikrohullámú sütő van). A házigazdák segítőkészek és kedvesek, a strand gyönyörű, természetes árnyékkal, a tenger kristálytiszta. Határozottan ajánljuk!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Željka & Žac Tijan Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Szlovén, Orosz,
Többet a tulajdonos

Željka és Žac Tijan évek óta foglalkozik lakásbérléssel és turisztikai tevékenységekkel. Nagy örömmel várjuk és kellemes családias légkört kínálunk apartmanjainkban nyaralása alatt. Žac mindig szívesen grillez, inni a híres Orahovacát és megkóstolni számos családi ökoterméket. A TIJAN CSALÁD

Apartmanok Tijan Željka i Žac lista már megtekintette 62766 idők óta 20.09.2018.