Apartman BebeKanica (Rogoznica) - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 7.812 / éj
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Teljesen és korszerűen felszerelt apartmanok Rogoznica (Uvala Luka) csendes részén, 20 m-re a privát strandtól és 30 m-re a tengertől. A strandon nyugágyak, napernyők vannak, saját hajó esetén van kikötőhelyünk csónaknak és parkoló pótkocsinak. A stúdióapartman kivételével minden apartman légkondicionált, a stúdióapartmanban ventilátor található. Az alapszám után további személyért napi 15 eurót kell fizetni. Minden apartman őrzött parkolóval, ingyenes Wi-Fi-vel, műholdas TV-vel, fa- és széngrillel rendelkezik. Reggelente minden nap boltautó érkezik a házhoz péksüteményekkel, kenyérrel, tejjel, gyümölccsel, zöldséggel és friss hallal), délután pedig egy Bofrost teherautó fagylalttal és egyéb fagyasztott termékekkel. Az első igazi bolt 1 km-re van, mivel hétvégi településről van szó. A homokos strand 80 m-re található a háztól. Rendkívül tiszta tenger. Ideális hely egy csendes családi nyaraláshoz zaj nélkül, mégis közel minden kényelemhez, 15 percre Primoštentől, 20 percre Trogirtól, 35 percre Šibeniktől és Splittől. A tulajdonosok nem laknak az épületben.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Foglaláskor általában a végösszeg 30%-át, a többit pedig érkezés előtt 30 nappal vagy megegyezés szerint felvesszük. Az apartman ára tartalmazza a légkondicionálást, az idegenforgalmi adót Háziállat - 10 euró naponta. Egy további személy az apartmanban szintén napi 15-20 eurót számol fel, az apartmantól és a személyek számától függően. A lakást tisztán és rendezetten kell hagyni, ellenkező esetben lakásonként további 20-40 euró takarítási díj kerül felszámításra, a lakás méretétől függően.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
a foglalás megerősítéséhez a végösszeg 30%-át haladéktalanul felvesszük, a többit pedig érkezés előtt 30 nappal, megegyezés szerint és a törvényben meghatározott kivételes helyzetek miatt a foglalásért befizetett pénzt visszautaljuk vagy egy másik szezonra hagyjuk, minden megegyezés kérdése, találkozunk, ahol csak lehet, persze ha indokolt okról van szó, amihez érvényes igazolás csatolása szükséges. A foglalást a lehető leghamarabb, legkésőbb az érkezés előtt 30 nappal törölni kell.
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 100 m
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 5 km
  • Gyógyszertár: 5 km
  • Bank: 5 km
  • Posta: 5 km
  • Benzinkút: 5 km
  • Buszmegálló: 35 km
  • Vasútállomás: 35 km
  • Repülőtér: 35 km
  • Marina: 5 km
  • Sport tevékenységek: 5 km
  • Disco club: 5 km
  • Kaszinó: 5 km
  • Nemzeti park: 45 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Minden apartmanhoz napozóágyak és napernyők tartoznak a strandon, mely vendégeink számára ingyenes. A strand csak privát hozzáféréssel rendelkezik, így csak vendégeink számára. Van csónakkikötő és pótkocsi parkoló, ha van saját hajója. Parkolási lehetőség is biztosított. Minden apartmanban Wi-Fi, műholdas TV, fix fatüzelésű grill és kisméretű, hordozható szén található. Háziállatot is fogadunk (10 euró/nap) A kisteherautó minden reggel a ház elé jön, így nem kell azonnal a boltba menni. Vásárolhat kenyeret, péksüteményeket, tejet, croissant-t, bureket, újságokat. Másnapra is megrendelheti, amire szüksége van. Közvetlenül a kenyeret és péksüteményeket kínáló furgon mögött egy másik autóbolt található friss gyümölcsökkel és zöldségekkel, és reggel azonnal jön a friss hal, délután pedig egy Bofrost teherautó fagyasztott termékekkel (fagylalt, zöldség-gyümölcs, sütemények). Taxi hajó indul Rogoznicára, és naponta párszor helyi busz is. Barátaink csónakot bérelnek, így kedvezményben részesül, ha napi vagy heti rendszerességgel szeretne csónakot bérelni.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Bebe
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 1 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Myslowice, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A6+3, Augusztus 2023
baromi jó

Az apartman nagyon nagy, szép és tiszta, hatalmas terasszal és természetesen kilátással a tengerre és a környékre. Egy hely azoknak, akik értékelik a békét a tömeg és a nyüzsgés nélkül. Nagyon szép hely egy családi nyaraláshoz

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Tonka Karabatić Reklám mivel 2017
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Tonka Karabatic, vidám szolgáltatást és gondoskodó mindig az Ön rendelkezésére, minden vendég. Segítő idős szüleik bérelt lakások. Nem vagyok fizikailag jelen, de én még mindig folyamatosan elérhető :). Az élő és a munka Zágrábban, míg a lakás az öböl Caleb port közel Rogoznica.

Apartman Bebe lista már megtekintette 95566 idők óta 07.07.2017.