Villa BobanacRažanj (Rogoznica) - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 10.881 / éj
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Élvezze a nemrég felújított nyaralót fűtött medencével és gyönyörű kilátással a tengerre, mindössze 73 méterre a strandtól. A ház 3 egységből áll, összesen 5 hálószobával, 3 fürdőszobával és 3 konyhával. Az ár tartalmazza a saját fedett parkolót, a légkondicionálást, a grillezőt és az internetet. Csónakkikötési lehetőség. Üdvözöljük

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Bármilyen kérdés esetén 08-24-ig állunk rendelkezésére az oldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Lemondási feltételek
Ha a koronavírus-járvány miatt lezárják a határokat, az előleget visszaküldik, vagy egy másik futamidőre megtartják.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 60 m
  • Belváros: 900 m
  • Élelmiszer: 900 m
  • Étterem: 900 m
  • Orvos: 14 km
  • Gyógyszertár: 13 km
  • Bank: 13 km
  • Posta: 13 km
  • Benzinkút: 19 km
  • Buszmegálló: 900 m
  • Vasútállomás: 50 km
  • Repülőtér: 20 km
  • Marina: 13 km
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Disco club: 20 km
  • Kaszinó: 14 km
  • Nemzeti park: 45 km
Beach típus
Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Lehetőség van száraz kikötőhelyre, valamint tengeri kikötőhelyre. Pénzváltási szolgáltatást is kínálunk kedvező árfolyamon.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Villa Bobanac
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Eppelborn , Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A8+2, Október 2023
Nyaralás barátokkal

...barátságos és meleg gazdik! ...fantasztikusan gyönyörű kilátás! ...13 év alatt tizenötödik alkalommal vagyunk ebben a házban! ...ár/teljesítmény arány csúcs! ...mindig új dolgok és további fejlesztések a házban! …napellenzők, konyhabővítés, ágyak, bútorok és medence!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Levice, Szlovákia
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+1, Július 2015
2015 nyara

2015 nyara - a legjobb nyár a tenger mellett ... gyönyörű szállás, nagyszerű otthon, néhány méterre a tengertől, béke, csend, tengerre néző kilátás ..... mindenképpen vissza akarok térni ide Mindenképpen ajánlom ... itt három család voltunk, és az egész ház csak a miénk volt.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították szlovák - Eredeti megjelenítése
Dobruška, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Villa Bobanac, Július 2011
Gyönyörű 1-2 hét után négy évvel

A családi lakosztályok Bobanacových először meglátogattuk a mi 12 tagú banda 2011-ben elvitt minket kellemes házigazda és zárja be a tengerbe. Ez egy olyan hely, ahol nincsenek zsúfolt strandok, ahol az idegek magnót, ami megy a kereskedők a hajózási társaságok invitáló utazások. Van egy tipikus cseh kikapcsolódásra és a kényelem. Sea 80 méterre található a lakásban. A strand sziklás épületekkel beépített beton panelek hol feküdt a szőnyegen, és akkor élvezhetik. A tenger nagyon tiszta, a strand alkalmas úszók, van egy fokozatos megközelítés a tenger. Ez megtalálható a faluban 1 kilométer. Először úgy döntött, egy helyen a tengertől való távolság és apartmanok ár. Alig partján árak olyan kényelmes, mint ez itt Razanj. 2011 óta voltunk ott minden évben július végén és augusztusban, és még mindig nem akarja elhagyni ezt a gyönyörű hely és keres egy másik. Ki akar egy teljes 14 nap csak forgassa a tenger, lehet, hogy nem húzza a nyomában. Minden nap reggel fut a pékek és a halászok. Ők megáll a bejárat a házba. Az árak a kenyér és a péksütemények és a hal csak valamivel magasabb, mint mi. Aki nem akarja, hogy csak tekercs, menjen és nézze meg a naplementét - három fő élőhelyek, ahol látható - egy félsziget kápolna mintegy 2 km-re, egy katonai erőd egy dombon mintegy 80 méter 1 mérföld-re, a falu feletti dombon mintegy fél mérföldre el. Ki szeretne mentes gond, mehet le a közeli nagyobb városokban Primosten, Trogir, vagy a nagyobb városok Sibenik, Split. A Sibenik ismertek a Krka-vízeséshez, amelyet el lehet érni körülbelül egy órányi autóútra. De én azt ajánlom látogatás kora reggel 8:00-most, amikor nincs tömeg. Mi egy kicsit kerékpárosok, mi kerékpárok vannak vele, de a terep körül nem nagyon alkalmas a klasszikus cseh kerékpáros. Van ugyanis dombos terepen, amely értékeli ellenkezőleg, azoknak, akik szeretnének lovagolni körül egy kicsit. Az egyetlen út, hogy úgy lehet tekinteni, mint egy kerékpáros egy tengerparti gyorsforgalmi. Ez adott neki egy biztonságos vezetésre egy kerékpáros, mert az alap tranzit árnyékolva a belföldi autópályán, és mert az autóvezetők is figyelmes és kerékpárosok vagyunk itt, hogy néz ki egy kicsit, mint egzotikus. Az utak nice kátyúk. Az apartmanok jól felszerelt konyhával, főzési és étkezési edények, légkondicionáló. Bobanacových család nagyon baráts

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Regényes,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Davor Bobanac Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Cseh, Szlovák, Szlovén, Orosz,
Többet a tulajdonos

Zenész, amatőr stand up humorista, költő és rockkritikus ... Büszkén hirdetem és bemutatom a Bobanac lakásait, és válaszolok minden sürgős kérdésre.

Villa Bobanac lista már megtekintette 83839 idők óta 30.12.2014.