Apartman ElenaŠolta Rogač - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 6.249 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Šolta Rogač és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Üdvözöljük a Šolta. . Üdvözöljük az olíva-, bor-, füge- és mézes szigeten - ideális családok barátai, csendes és nyugodt pihenésre vágyó emberek, zaj és tömeg nélkül. A komp 50 percet vesz igénybe. A sziget gyönyörű öblökkel, érintetlen természettel és szigetekkel rendelkezik. A magány a test és a lélek paradicsoma. Az Elena gyönyörűen parkosított kertjében található apartmanok mindössze 15 méterre vannak a tengertől, a kis faluban, Rogačban, Solta szigetén.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az előlegfizetés a teljes ár 30% -a. Az apartmanba érkezéskor teljes összeget kell fizetni. Az ár tartalmazza az idegenforgalmi adót. Az ár tartalmazza: parkolás, ingyenes internet, ágynemű és törölköző, tartózkodási adó. A légkondicionáló használata napi 5 euróba kerül. Háziállatok - pótdíj 5 EUR / nap Minimum tartózkodás 7 nap. Ajánlott érkezés 13 óra, indulás 10 óra után.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 50 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 3 km
  • Étterem: 500 m
  • Benzinkút: 400 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Teljesen berendezett apartman terasszal és kilátással a tengerre és Split. Az apartman az első sorban található a tengerhez, egy csendes helyen, Rogač-öbölben, Solta szigetén. Az apartman tágas nappali konyhával, két hálószobával és fürdőszobával rendelkezik. A kristálytiszta tenger az apartmantól mindössze 15 méterre található. Az apartman ideális a nap, a tenger és a gyönyörű természet nyaralásához
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Elena
Elena Jerončić Reklám mivel 2019
Beszél:
Horvát, Angol, Cseh, Dán,
Apartman Elena lista már megtekintette 12444 idők óta 07.02.2019.