Apartmanok InesRogoznica - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 5.432 / éj
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

AKCIÓ júniusban és szeptemberben! A ház, gyönyörű kilátás nyílik a kék Adria, található egy csendes részén Rogoznica (Lozica IV), amely kiválóan alkalmas egy igazi nyaralás. Vendégeinknek kényelmes szállást 6 jól felszerelt apartmanok különböző méretű (kis 2 fő részére, stúdió 2 fő részére és 2 nagy 4 személyes külön hálószoba). Minden apartman tágas, világos és ízlésesen berendezett. Minden apartman külön bejárattal, terasszal, ingyenes internet (Wi-Fi), légkondicionáló berendezés, egy zuhanyzós fürdőszoba és egy teljesen felszerelt konyha. Minden teraszon egy asztal székekkel és napernyő. Törölköző és ágynemű, szappan, konyhai törlőkendők, szivacsok mosogatásra kapott minden apartmanban. Vendégeink ingyenes parkoló a ház közelében. Sziklás strand, valamint a strand kavicsos, a kristálytiszta víz egy rövid sétára a lakásunkat. Városközpont, éttermek, kávézók, bárok, üzletek és tevékenységek a gyermekek egy 20 perces séta a part mentén.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Kínálunk kedvezmények júniusban és szeptemberben!
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 1.5 km
  • Élelmiszer: 500 m
  • Étterem: 700 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 1.5 km
  • Bank: 1.5 km
  • Posta: 1.5 km
  • Buszmegálló: 1.5 km
  • Repülőtér: 27 km
  • Marina: 1.5 km
  • Disco club: 1.5 km
  • Nemzeti park: 50 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A ház mellett van egy külön üvegfalú verandán, nagy terasszal és grill. Mi ingyenes használata 4 kerékpár. Van egy platót a tengerparton egy napernyő és a lépcsőn be a tengerbe, amely rendelkezésre áll a vendégek rendelkezésére. A kis vendégek van egy trambulin, csúszda, hinta és egy nagy kert, ahol játszhatnak gondtalanul a forgalmat.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Ines
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Augusztus 2021
Dicséret

Nemrég tértünk vissza a nyaralásról az Ines apartmanból, és csak dicsérni tudjuk az apartmanokat és a házigazdákat. Minden tiszta, rendezett és felszerelt. Ideális helyszín mindazoknak, akik békére vágynak, szórakoztató forrásokkal (Primosten és Trogir közelében), kéznél.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Emberek háziállatok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Čakovec, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2, Augusztus 2019
Pihenés és pihenés a gyönyörű Zecevóban

Az elmúlt 2 évben itt nyaraltunk, egy kis, csendes helyen, Rogoznica központjától távol, kb. 30 percnyi könnyű séta a tenger mellett. Az apartmanok szép, tiszta és rendezett, gyönyörű kilátással a tengerre. Az udvarban trambulin és hinta, valamint üveg veranda grillezéssel. Valami mindenkinek. A házigazdákról csak dicséret szól, rendkívül kedves emberek, kedves, barátságosak, mindig rendelkezésre állnak. Határozottan ajánlás, ha kellemes és pihentető nyaralást szeretne eltölteni, és ha aktívabban szeretne eltölteni, akkor Primostenba vagy Sibenikbe indulhat. Üdvözlet a Jakešević család részéről és mopszjuk 😁

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Rogoznica, Lengyelország
Nagyon jó (4/5) Maradt Apartmanok Ines, Július 2018
Tadzio, a családommal

Apartmanok nagyon tiszta, az ismertetett módon. Sziklás strand, leereszkedve a létrához, de a közepén szép strand, gyengéd leszállással. A strandon vannak bárok, ahol a béke kedvelőinek ajánlott. Tökéletes a gyermekes családok számára. A szoba egyetlen hátránya, hogy nincs TV, de általában ajánlom.

Ajánlott : Idős emberek, Gyermekes családok, A fogyatékossággal élő emberek,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Obitelj Jakesevic Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Dán,
Többet a tulajdonos

Elérhetőek vagyunk a nap 24 órájában, és mindig megpróbál, és mindent megteszünk, hogy egy kényelmes tartózkodást a vendégek. Szeretjük a vendégszeretet és a kényelem a lakások, sok vendég jön vissza, és minden évben, és ajánljon minket másoknak. Üdvözöljük a lakások Ines \\\\ \\\\ Rogoznica! A kényelmet a célunk!

Apartmanok Ines lista már megtekintette 45598 idők óta 04.06.2016.