Apartmanok Cvita Holiday Rogoznica - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 18.619 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Rogoznica és a Sibenik környékén!
Detailed description

Rogoznicában, a gyönyörű Lozica-öbölben, 150 m-re a tengertől és a strandoktól, 6 exkluzív apartmant kínálunk 2-8 fős kapacitással, közel 5000 m2-en. Az apartmanok két villánkban találhatók, a villa MARTINA (fehér épület), 30 m-re a tengertől és 50 m-re a kültéri medencétől, ahol 2 kényelmes apartman található (A1 (85 m2, földszint, 2 hálószoba) és A2 ( 85 m2, emelet, 2 hálószoba) ), és a Villa DARIA (sárga épület), 120 m-re a tengertől és 20 m-re a kültéri medencétől, ahol 4 apartman található (A3 (75 m2, földszint, 2 hálószoba), A4 (90 m2, első emelet, 3 hálószoba), A5 (45 m2, első emelet, 2 hálószoba) és A6 (100 m2, második emelet, 4 hálószoba)). Az apartmanok légkondicionálóval, Smart TV-vel, WiFi Internettel, teljesen felszerelt konyhával, és minden mással felszereltek, ami egy kellemes és nyugodt nyaraláshoz szükséges. A szállás mellett vendégeinknek teljesen ingyenesen biztosítjuk a szabadtéri úszómedence használatát napozóval és játszótérrel. Üdvözöljük a CVITA Holiday Apartments Rogoznicában! :)

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez a teljes összeg 25%-ának megfelelő előleget kell befizetni bankszámlánkra a visszaigazolt foglalástól számított 7 napon belül. A fennmaradó összeg 75%-a érkezéskor fizetendő készpénzben. Megjegyzés: jóváírás/beszedés nem lehetséges, mert nem regisztráltunk erre a szolgáltatásra.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 100 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 1.8 km
  • Élelmiszer: 1.5 km
  • Étterem: 500 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 1 km
  • Posta: 1.5 km
  • Marina: 1 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A CVITA Holiday apartmanok tökéletesek egy családi nyaraláshoz. Vendégeinknek a szállás mellett napozórésszel és játszótérrel ellátott szabadtéri medence használatát is kínáljuk, így például amíg a szülők napoznak, pihennek a kültéri medencében, addig a gyerekek gondtalanul játszhatnak a bekerített gyermekmedencében. játszótér szülői felügyelet mellett. Szabadidőd feltöltése és Horvátország szépségeinek jobb megismerése érdekében segítünk hajókirándulások, vízi sportok, kirándulások a Kornati és Krka nemzeti parkokba való kirándulások megszervezésében, a nagy kulturális és történelmi örökséggel rendelkező UNESCO városok (Split, Trogir, Šibenik, Dubrovnik... .), transzfer a spliti repülőtérről, étterem foglalás, hajókirándulás, és még sok más... Rogoznica tökéletes hely és kiváló kiindulópont minden kiránduláshoz a közeli és tágabb környéken.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Cvita Holiday
Martina Cvita Barun Reklám mivel 2010
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

A tenger legszebb helyén, a Rogoznica nevű kis helyen születtem, a világ legszebb helyén :) Szeretek új emberekkel, új kultúrákkal megismerkedni, új tapasztalatokat szerezni, ezek az okok, amiért élvezem ezt a munkát. Családom és én fő mottója, hogy megpróbáljuk minden vendég horvátországi tartózkodását a lehető legkellemesebbé tenni. Üdvözöljük a CVITA Nyaralókban!

Apartmanok Cvita Holiday lista már megtekintette 14664 idők óta 09.03.2021.