Apartmanok Dora & PetraRogoznica - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 10.919 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Rogoznica és a Sibenik környékén!
Detailed description

A létesítmény található, egy csendes részén Rogoznica, mindössze 70 méterre a tengertől, és tizenöt perc sétára a városközponttól. A ház egy gyönyörű kilátás nyílik a közeli szigetekre. A sziklás strandtól 70 méterre, míg mindössze öt percnyi sétára a tengerparton, egy kavicsos strand. A fürdő után, pihenhet Séta a tenger a város központjában, ahol élvezheti a hagyományos ételeket az egyik a kocsmákban vagy éttermekben. Az apartmanok egy közös kert, grill és egy parkolóhely.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Modell fizetés: - A letét 30% azonnal kifizetendő, hogy erősítse meg a foglalást - A fennmaradó 70% -ot érkezéskor fizetendő
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 70 m
  • Strand: 70 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 2 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Marina: 1.5 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Welcome drink benne van az árban. Barbecue. Kerékpárkölcsönző. Kirándulások.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Dora & Petra
Pat Herbert Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Olasz,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, Köszönöm, hogy megtekinthessék a ajánlatunkat! A nevem Patrick Herbert és jövök Írország. Elestem Horvátországban, ezért szeretném másoknak megmutatni, milyen Horvátország. Ez egy gyönyörű ország, és a terület Közép-Dalmácia a legvonzóbb. Kérjük, bátran forduljon hozzám bármilyen kérdése. Kollégám és én szívesen segít. Üdvözöljük!

Apartmanok Dora & Petra lista már megtekintette 48722 idők óta 21.03.2014.