Apartmanok House ZvonimirRogoznica - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 4.688 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Rogoznica és a Sibenik környékén!
Detailed description

A létesítmény található, Zečevo -Stara Kedves, a város mintegy húsz házak között, a leghíresebb turisztikai célpontok Primosten és Rogoznica. Apartman 1 található a földszinten, és egy elkülönített, nagy terasszal. Ajánljuk kisgyermekes családok. Apartman 2 található az első emeleten, és egy terasz nyílik a tengerre. Ideális nagyobb családok vagy csoportok 6-8 fő. Minden apartman 2 parkolóhely. A vendégek használhatják a grill. Minden reggel lehet kapni friss kenyér és tejtermékek a ház előtt.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Modellje fizetés a következő: - 20% a foglalás a bankszámlánkra -remains érkezés Érkezés 12 óra Ellenőrizze ki- 21:00 (vagy előzetes bejelentkezés alapján)
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 2 km
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 5 km
  • Buszmegálló: 25 km
  • Vasútállomás: 30 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 2 km
  • Sport tevékenységek: 2 km
  • Disco club: 2 km
  • Kaszinó: 2 km
  • Nemzeti park: 40 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand,
Részletes leírás
Közelebbi oldalon található két nemzeti park (Kornati és a Krka) és 3 az UNESCO világörökségi listáján (Sibenik, Split, Trogir) lehetőséget, hogy menjen egy szervezett, vagy egyéni utazások korlátlanok. Emellett lehetőség van foglalkozni a különböző sportovima.BICIKLIZAM nagyon népszerű, mert vannak mérföldre a pályák rendezett bicilistčkih.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok House Zvonimir
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Marl, Németország
Nagyon jó (4/5) Maradt Apartmanok House Zvonimir, Július 2015
Családok 11 ember

Mi volt a júliusi 2015 Knezevic család. Mivel a nagyszülők, testvérek, testvére és a gyerekek (2,8,12) volt, mi bérelt két apartman házban a család Kezevic. Döntő foglalási volt a szép terasz található, amely előtt a kisebb földszinti lakás. És azt kell mondanom, szerencsénk volt, a megfelelő kiválasztása. Először is, természetesen, több volt, mint elég hely mindannyiunk számára. Egy alkalommal egy barátja a testvére tartózkodott a vendég kanapén. Szóval rengeteg helyet. Aztán a Knezevic család is. Nagyon szép és művelt emberek, akik álltak hozzánk a nyaralás tippeket. Ezen kívül azt is lehetővé tette, hogy használják a grill és raktak a Wi-Fi. Mi volt kellemes beszélgetések az ország és az emberek. Mr Knezevic hozott minket egy helyi farmer, ahol tudtunk vásárolni bort saját maga által készített. Számomra az volt a legfinomabb bort kóstoltunk, hogy Horvátországban. Egy másik hatalmas plusz, az időjárás, a helyét. A ház Zvonimir található olyan terület, távol a város zajától. Tulajdonképpen jönnek erre Stichstrasse csak a lakosok és a vezető tekercs reggel. Nem, mert a további menetét út Split, előtte a szálloda a főút vezet közvetlenül a tenger mentén, a tenger. Ez tényleg a természetben, a szuper tiszta víz. Egy kis Isel közel állunk erschwommen, akkor túrázni (ha a hő Lust) és szép városokat, ott is közelében: Sibenik, Rogoznica és Split. Nincs strandok Horvátországban, csak sziklás tengerparton. A beton darabokat általában öntött, létra a vízbe. A téren a családi Knezevic, a víz elég mély, így csak úszóknak. A gyerekek a 8. és 12., nem volt probléma. Nem messze a helyén van a kavicsos strand, amely szintén alkalmas a kisgyermekek. Egyetlen hátránya a tengeri sünök elszaporodó látszólag folyamatban van. A családom szokott viselni úszni cipőt, de én megtaláltam a hülye. Azt is javasoljuk tartózkodó Zecevo és különösen vendéglátóink Olga és Zvonimir nagyon. Volt egy nagy nyaralás !! Fotók itt található: http://www.alles-ueber-litauen.de/dies-und-das/260-urlaub-in-kroatien-tipp.html

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Mittelbiberach, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok House Zvonimir, Augusztus 2015
Nagy ünnep

Voltunk 4 felnőtt és 3 éves gyermekek 5-15 év a lakásban. A lakás nagyon tiszta, tágas, nagy erkéllyel, kilátással a tengerre. A tulajdonosok hihetetlenül barátságos, segítőkész és kedves. Adtak néhány remek tipp, jó éttermek és kirándulóhelyek. A strandon Hangsúlyozta fajtákat öntenek a karsztos kőzetek, ahol élvezheti a csodálatos nap. A tenger ezután egyenlő nagyon mély, így a gyerekek is ugrik a tengerbe csodálatos. Élén az öböl, de akkor is defekttűrő a vízbe, van kavicsos strand. A tenger gyönyörű és kristálytiszta. A lakás van az autóval 5 perc alatt ígér. Primosten, Sibenik, Trogir, Krka vízesés, Split elérni semmit nagyszerű. Egy minden-körül nagy nyaralás! Ajánlott !!!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Seoul, Dél-Korea (Koreai Köztársaság)
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok House Zvonimir, Augusztus 2015
Kitűnő! Nagyon tágas lakás, csendes helyen.

Tágas apartman, kedves tulajdonosok, nagyon közel és tisztán tengerparton. Szeretném ajánlom ezt a lakást, hogy a gyermekes családok, akik szeretnének nyugodt és pihentető idő.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Olga Knezevic Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Kedves vendégeink, Örömmel kínálunk Önnek egy tartózkodást apartmanok. Igyekszünk, hogy jó házigazdák, és mindent megteszünk, hogy vendégeink kellemes időtöltést ebben a gyönyörű része a horvát tengerparton. Üdvözöljük!

Apartmanok House Zvonimir lista már megtekintette 19393 idők óta 15.01.2015.