Apartmanok MihociRogoznica - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 9.283 / éj
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Ha szeretne pihenni a béke és nyugalom, ez az a hely, az Ön számára. A létesítmény található, egy csendes részén Rogoznica, közel a fenyves erdő, a természet lágy ölén. A teraszról lélegzetelállító kilátás nyílik az egész öbölre Rogoznica és reggel élvezheti a gyönyörű napfelkeltét. A legközelebbi strand (kavicsos és beton) található, mintegy 3 percre van a lakásban. A városközpont egy tíz perces sétára, a Marina Frapa. Rogoznica gazdag természeti és kulturális szépségek, mint a sós tó Dragon Eye, templom Nagyboldogasszony a Boldogságos Szűz Mária mennybe, a Szűzanya a kápolna Cape Garden, stb Minden varázsát a hely látogatható gyalog sétányok, amely Rogoznica bőséges. Az apartmanok fel vannak szerelve minden szükséges bútorok és berendezések. Különös figyelmet fordítanak a tisztaság és a tisztaság, így szívesen apartmanok kifogástalanul ápolt, tiszta és fertőtlenített. Üdvözöljük!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Helyfoglalás történt e-mailben vagy telefonon. Miután az előleget a bankszámlára foglalási is elfogadható, és akkor lesz több információ és foglalás visszaigazolást. Fizetés: - Fizess be az összeget 25% a teljes árból a lakásban, amikor elfoglalták, - A fennmaradó 75% érkezéskor fizetendő készpénzben, vagy érkezés előtt a lakásban tudod, hogy a fizetési bankszámlánkra. A kaució fizetendő közvetlenül a tulajdonos számláját és fizetési információkat küld az e-mail foglalás során. Megérkezett a lakás lehet 14:00 és az indulás 10:00 órakor. Folyósított kiegészítő tartalmak közvetlenül kötelezi a szolgáltatókat a fizetés módját fogjuk tudd.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 800 m
  • Étterem: 800 m
  • Orvos: 1.3 km
  • Gyógyszertár: 1.2 km
  • Bank: 800 m
  • Posta: 1.3 km
  • Benzinkút: 7 km
  • Buszmegálló: 600 m
  • Vasútállomás: 45 km
  • Repülőtér: 30 km
  • Marina: 1.5 km
  • Sport tevékenységek: 1.5 km
  • Disco club: 7 km
  • Kaszinó: 1.5 km
  • Nemzeti park: 40 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
A bérleti díj tartalmazza: idegenforgalmi adó, parkoló, légkondicionálás, Wi-Fi, műholdas, kerti grill, egy üdvözlő italt és megfelelő ajándék távozáskor. A vendégek tárgyalásos használhatják a mosógépet A barátságos házigazdák teljesen elkötelezett a vendégek és akkor is gondoskodik a transzfer a repülőtérről a lakás és vissza, kirándulásokat nemzeti parkok Krka, Kornati és Paklenica hajóval vagy kisbusz, kirándulás a legszebb óvárossal (Sibenik, Zadar, Trogir, Split, Knin) látogasson el a gazdaságban, vásárolni a helyi olívaolaj, a bor és egyéb dalmát specialitások, hajóbérlés, motorkerékpár, kerékpár, horgászat, stb Mondja el nekünk, amint az érdeklődését, és mi fog készíteni egy ajánlatot az Ön és az időt kínál elfogadni.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Mihoci
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 8 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Marki, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Június 2023
A legeslegjobb

Nyolc csodálatos napot töltöttünk az 1-es apartmanban.A helyválasztásnál bevallom, hogy nagyrészt a honlapon megjelent vélemények vezéreltek minket, és 10-es lett, mert abszolút nem voltak túlzások.. Nagyon vendégszerető házigazdák kedvesen fogadtak minket, úgy éreztük, mintha újra ott lettünk volna.tiszta és illatos,nem hiányzott semmi.Csodálatos a kilátás a teraszról.Reméljük jövőre is eljövünk Rogoznicára és biztosan ide.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Idős emberek, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Łódź, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Július 2021
Csodálatos hely !

Tökéletes lakás egy családnak! Jól felszerelt konyha - tökéletes bármilyen étel elkészítéséhez, nagy terasz, gyönyörű kilátással. Minden a leírtak szerint és fotók, szép és csendes környék egy változatos strand közelében, ahol mindenki megtalálja a helyét. A házigazdák rendkívül kedvesek és rendkívül segítőkészek voltak, szívből ajánlom!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Warszawa , Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Mihoci, Szeptember 2018
Azt ajánlom!

csodálatos, csodálatos hely, gyönyörű kilátással, közel a strandhoz! A strand ideális gyermekeknek! Csodálatos tulajdonosok, nagyon szép, hasznos! Örülünk, hogy találkozhatunk velük és ott tölthetnénk első ünnepünket a fiunkkal.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, A fogyatékossággal élő emberek, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Đurđica Mihoci Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Mihoci lista már megtekintette 52866 idők óta 25.02.2015.