Apartmanok PrcelaRogoznica - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Rogoznica és a Sibenik környékén!
kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 50 m
  • Strand: 50 m
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Prcela
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 4 értékelés
Lviv, Ukrajna
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Prcela, Január 1970
mintegy nyaralás Croata

Az apartmanok hely nagyszerű. Nagyon tágas szoba. A teljesen felszerelt apartman külön bejárattal rendelkezik, valamint ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel. Nagyon tiszta apartmanok. Ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre a helyszínen. Nagyon csendes helyen, de van itt minden amire szüksége lenne. Csak 30 méterre a kavicsos strandtól és szép tengerre. Erkély és tengerre néző szobák. Barátságos tulajdonosok.

Ajánlott : Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Bielsko-Biała, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Prcela, Július 2015
A legjobb nyaralás!

A lakások a David Prceli jött át egészen véletlenül. 2005 óta megyünk nyaralni Horvátországba 7 fő, mindig a sötétben. Azonban ebben az évben a csoport nőtt 6 fő, vagy nem voltak 13. Keresse meg a locale ilyen csoport a sötétben nem valószínű, főleg júliusban. Ezért úgy döntöttek, hogy valamit az interneten. Írtam, hogy sok ember, de nem minden van egy válasz. Ha már van néhány, sajnos kiderült, hogy a lakások már fenntartva. Ez azért is így van. Azonban az Úr, aki azt válaszolta, hogy ő már nem, sajnos, minden lapot, azt mondta nekem, hogy csak lakások Prcela. Néztük őket link alatt podesłanym általa, és úgy döntött, hogy fognak minket az időben. Sosem voltam a Zečevo Rogozničko, mert nem tudtuk, hogy ha a strandok olyan szép, mint azok, akik már szerencsém látni a korábbi években. Érkezőben a Zečevo Rogozničko egyikünk sem tudta, mire számíthat. Azonban, amikor odaértünk okazło, hogy az apartmanok még csodálatosabb, mint a képeken. Mindennek van egy tiszta és rendezett. Nyilvánvaló, hogy a tulajdonosok az érdekel, hogy az emberek, akik használják a szolgáltatásokat, úgy érzi, a legjobb, és ez volt az emlékezetes nyaraláshoz. Mi hiányzott a semmiért. Mr. David egy nagyon kedves és barátságos tulajdonos. Ha segítségre van szüksége, aki biztosan segít. Nem volt probléma semmivel. Őszintén mondom, hogy ez volt a legjobb locale a mai napig. A 10 éves lovaglás Horvátország és én még soha nem volt olyan boldog az a hely, ahol éltem egy ideig ott tartózkodásom Horvátországban. A strand soooo közel, szép és békés. Tudnék írni arról az előnye ennek a helyet örökre, de tudom, hogy én csak ritkán, aki azt akarja, hogy olvassa el oly sok vélemény. Röviden, Zečevo ROGOZNIČKO egy nagyon szép úti cél Horvátország és HA már ott úgy dönt, hogy bárhol máshol, de LAKÁSOK PRCELA!

Ajánlott : Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Prague, Csehország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Prcela, Június 2015
Csodálatos lakás

Mi maradt mr. Prcela lakás egy 14 napig. Eszméletlen volt. Minden tiszta volt! Strand csak 1 perc sétára. Ez a kristálytiszta tenger. Van kávézó közel. Tengerpart nem nagy, de ez félelmetes. Lakás közel van Nemzeti Park Krka vízesés és Sibenik. Én maradtam júniusban és most fogom foglalni azt szeptemberben, de csak én és a férjem 7 napig. Ez a lakás 100 x jobb, mint a fotók! Nagyon ajánlom ezek a lakások és Mr. Prcela, mint a házigazda!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
David Prcela Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Pozitív személy :) mint hogy új embereket!

Apartmanok Prcela lista már megtekintette 9910 idők óta 10.11.2014.