Apartmanok RosieRogoznica - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 5.415 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Rogoznica és a Sibenik környékén!
Detailed description

Az apartmanok modern és található 200 méterre a legkívánatosabb strand nevű Lozica, amely található, a nyílt tengeren. A strand egy zuhanyzó, WC és egy bárt és rengeteg hely a törölközők és napozóágyak. Minden apartman légkondicionált, konyha, teljes fürdőszoba és terasz. A nagy apartmanok TV-vel, mosogatógéppel, egyikük egy mosógép és a vendégek megkóstolni a termékeket lehet mosni, és a fogadó haza. A ház előtt van parkoló 3 autó esetében több jármű, a család egy csomó földet, 50 méterre a háztól, ahol lehet parkolni. A központ található, mintegy 1000m és mielőtt este nagyon kényelmes járni. Üzletek is a központban. A repülőtér mindössze 25 km-re található és Trogir, Split 45 km-re, Sibenik 36 km. Családi Bilic kíván kellemes, nyugodt nyaralást!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Érkezési idő lehetőleg délután távozó vendégek aznap, de nem követelmény, A betét 25% -a teljes összeg a megállapodott tartózkodás és euróban számolt.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 1 km
  • Élelmiszer: 1 km
  • Étterem: 800 m
  • Orvos: 1.5 km
  • Gyógyszertár: 800 m
  • Bank: 1 km
  • Posta: 1.3 km
  • Benzinkút: 5 km
  • Repülőtér: 25 km
  • Marina: 1 km
  • Sport tevékenységek: 1 km
  • Disco club: 1 km
  • Kaszinó: 1 km
  • Nemzeti park: 45 km
Beach típus
Sziklás strand,
Részletes leírás
Kínálunk szép és makulátlanul tiszta apartmanok és barátságos házigazdák.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Rosie
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 6 értékelés
Kraków , Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Rosie, Szeptember 2018
Én nagyon ajánlom,

Egy nagyon szép és tágas lakás. A konyha nagyon jól felszerelt, mindenre szüksége van (mosogatógép, sütő, főzőlap, mikrohullámú sütő, kenyérpirító és nagy hűtőszekrény), az apartmanban légkondicionáló és WiFi. Terasz és grill rendelkezésre áll. Apartman nagyon tiszta, ami valóban egy nagy plusz. A strandhoz 7 perc és a strand kinyilatkoztatása, különösen a gyermekek számára, van egy játszótér és gyakorlatilag nulla, sündisznó. Nagyon kedvesek és segítőkészek, és köszönöm a remek tartózkodást Mindenkinek ajánlom ezt a lakást.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Gdańsk, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Rosie, Augusztus 2017
Szenzációs lakás!

A lakásban töltöttünk körülbelül 2 hetes nyaralás gyerekekkel augusztusban. Nagyon kényelmes, modern és tiszta lakás, felszerelt mindennel, ami egy kellemes üdülés (teljesen felszerelt konyha, sütő, mosogatógép, grill az erkélyen). Tudtuk, hogy főzni a lakásban, vagy hogyan jön a vágy, hogy enni a városban. Bőséges tárhelyet, kényelmes ágy, szép fürdőszoba. Apartman árnyékos délután, így volt kellemes ülni a teraszon. A legközelebbi strand néhány perc, és a második legnagyobb város kb. 10-15 perc tengerparti, a városközponttól 20 perc gyalog. Nagy bázis Sibenik, Primosten, Split, Trogir és azon túl. Sam Rogoznica is lelkesedett minket, csendes város, gyönyörű kikötő, a sós tó és a régi város a szigeten, sok sétautak. Ingerlékeny és barátságos házigazdák! Nagyon vigyázzon ránk :-) Köszönöm a csodálatos családi Bilic itt Rogoznica!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Knurów, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Rosie, Július 2017
július 2017

Legyen július 22-től 2017. Nagyon szép pub. Nagyon jó helyen. Mindenhez közel, mégis egy kicsit le a kitaposott pályán olyan csendes garantált. A lakás maga Ház tiszta és tágas. Sok ételt főzés a helyszínen, mert a konyha jól felszerelt, és van tisztességes berendezés. Különben is, egészen közel Split, Trogir és park Krka, hogy szükség van, hogy nézze meg, mert ez egy gyönyörű hely. Azt javasoljuk, nagyon, mert, mint más helyeken ez az ár tényleg megéri. Üdvözlet lengyel Grażyna i Grzegorz

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Bojana Bilic Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol, Német,
Apartmanok Rosie lista már megtekintette 42624 idők óta 15.01.2016.