Apartmanok TamarisRogoznica - Sibenik környékén

kikiáltási ár Ft 0 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Rogoznica és a Sibenik környékén!
Detailed description

Teljesen felszerelt kényelmes apartmanok Rogoznica csendes, csendes részén, első sorban a tengerig. A létesítmény 20-25 percnyi sétára van a városközponttól és a Frapa kikötőtől. Az épület előtti strand díszített, csempézett bengáli lapokkal, tamaris árnyalattal. A kavicsos strand 30 méterre található.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A lakás bejárata további 16 óra, és reggel 10:00 óráig indul. Az előlegfizetés a teljes szállás ára 40% -a. A szállás fizetése az apartmanba érkezéskor esedékes (a teljes összeg csökkentve a fizetett előlegért). A foglalás lemondása esetén a szálláshely teljes árából megmarad: - 30 nappal a kifejezés kezdete előtt 10%. - 21 és 30 nap között 20%. - 21 nappal a kezdő dátum előtt 40%. - a kifejezés kezdete előtt 14 nappal 70%. - 7 nappal a nyaralás megkezdése előtt a szállás teljes összege fizetendő. Megjegyzés; A szállást át lehet vinni egy másikba. Ebben az esetben a fizetett előleg egy másik felhasználónak jár, csak az árváltozás, ha több személy van a lakásban, mint a korábban lefoglalt (ha van lehetőség pótágyra).
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 10 m
  • Belváros: 1.1 km
  • Élelmiszer: 300 m
  • Étterem: 30 m
  • Orvos: 900 m
  • Gyógyszertár: 900 m
  • Bank: 900 m
  • Posta: 1.1 km
  • Benzinkút: 5 km
  • Buszmegálló: 1.2 km
  • Vasútállomás: 55 km
  • Repülőtér: 24 km
  • Marina: 1 km
  • Sport tevékenységek: 70 m
  • Disco club: 1 km
  • Kaszinó: 1 km
  • Nemzeti park: 35 km
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Grillezz a kertben és a kültéri zuhanyban 7 méterre a strandtól, házi készítésű füge a kertből. A Tamarison keresztül megkaphatja a legjobb minőségű házi olívaolajat, bort, pálinkát, cirkálót, kerékpárkölcsönzést és robogót.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Tamaris
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 10 értékelés
Osijek, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Augusztus 2020
Csodálatos nyaralás

Kiváló szállás közvetlenül a tenger mellett, Rogoznica csendes részén. A strand természetes árnyalattal rendelkezik, a tengerbe való bejárat közvetlenül a lakás előtt található, és van egy kőmedence, ahol a gyerekek órákig játszottak. A lakásunkban mindent megtaláltak, amire szükségünk volt, és leginkább lenyűgözte az erkély, ahol egész nap el tudtunk szállni, mert mindig van árnyék. Gyönyörű kilátás nyílik a szigetekre és a Mulo-világítótoronyra. A városközpont 20 perces sétára fekszik, az apartman mellett pedig egy kocsma található, ahol jó ital- és étkezési lehetőség áll rendelkezésre. Mistress minden bókért, mindig rendelkezésre áll és készen áll a segítségre. Ez a nyaralás emlékeinkbe marad. Köszönet mindenért!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Cerknica, Szlovénia
Katasztrófa (1/5) Maradt Apartmanok Tamaris, Június 2019
Felejthetetlen üdülés

Nagyon felejthetetlen nyaralás. Az apartmanokat felújították, ahol a legszebb helyet a füge alatt tartották. voltak fa és raklapok. A lakás bejáratánál, konyhai eszközök, keverő. Mivel nem mondták el nekünk, hogy felújítják, nem vittük be a lakást, visszafizettük a visszatérítést, hanem azt a veszélyt kaptuk, hogy a teljes árat, és negatív hirdetés esetén meg kell fizetnünk. bíróság előtt.

Ajánlott : Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Válasz a negatív megjegyzésre

A vendégek június 8-án jöttek a lakásba, míg az egész Dalmácia tele volt művekkel és előkészületekkel a szezonban. A lakás tiszta és kifogástalan volt. Igaz, voltak bizonyos paletták és vitathatatlan részletek a kertben, amit biztosan azon a napon kellett kezelnünk. A vendég észrevételeiből mindent eltávolítottak és töröltek a lehető leghamarabb, kevesebb mint egy óra múlva, még barátságos szállást és helyettesítő szállást is találtunk, ha el akarnak menni. Bár az apartmanon található oldalunkon egyértelműen meg van adva, hogy mely esetekben jogosult a vendég visszatérítésre, és a teljes szállásköltség fizetendő, a vendég elhanyagolta a házirendet, és ragaszkodik a betét visszafizetéséhez, annak ellenére, hogy nincs joga. Csak egy óra múlva a vendégek megérkeztek, és a kert tiszta és kifogástalan volt, fotóink is voltak. A saját teraszon kívül a vendégek a kertben, a fügefák alatt, a strandtól 10 méterre saját asztallal rendelkeznek. A hölgy, aki a lakásban volt, hisztérikus támadás volt, sikoltozott, ideges állapota nem volt teljesen alkalmas a vendéglátásban való együttélésre. A rövid idő alatt, amikor a lakásban voltak, a konyhát és a fürdőszobát használták. Elégedett volt a lakásokkal, ami megegyezik a képekkel. Csak a kertben részletezte a részleteket. A Házszabályoknak megfelelően jogosultak a szállás teljes költségére. Nincs szándékunk a bíróság kiadására. Minden apartmanunk szépen regisztrált, de a többiek kárt szenvedtek, nem a miénk

Warszawa , Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Október 2018
Csak Rogoznica, Lozice!

Horvátországban már 9-szer vagyunk, de egy ilyen jó hely, minden tekintetben még nem volt. Mindannyian egy hangon beszéltünk (három gyermekkel való házasság) mindig is a szigeteken voltunk (Rab, Pag, Brač, Hvar, Peljesac), ezúttal Rogoznice-t választottuk és helyesen. Itt mindent megtalálsz dióhéjban - dalmát éghajlat és légkör, meleg, tiszta tenger, intim, hely (Lozica). 20 m-es tenger, gyönyörű virágos kert, szőlő és fügefa, (reggeli eszpresszó a tenger felett, felbecsülhetetlen), friss kenyér érkezik minden reggel. Valószínűleg az egyetlen hely, ahol reggel és nappal reggel kaphat halat, a strandon rákot, és megkóstolhatja a helyi bort. A házigazdák külön megjegyzést érdemelnek, Egyszer láttuk őket, de örömmel fogadtuk, mint a régi barátok. Meleg, nyitott, mindig hasznos mindenben. Tehát 10 csillag tőlünk anélkül, hogy hullámzott.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Andrea Sagmeister Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Magyar,
Apartmanok Tamaris lista már megtekintette 140059 idők óta 05.05.2014.