Apartmanok PulićRovinj - Isztria

kikiáltási ár Ft 5.406 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Rovinj és a Isztria!
Detailed description

Az apartmanok a családi otthon, fenyőfákkal körülvéve, csendes környéken, a legszebb részén Rovinj, Borik, egy gyönyörű helyen, a régi város és a strand. Az új, teljesen felszerelt apartman található, 200 méterre a strandtól (tenger) és 25 percre az óvárostól ami sétányon. Shop, állvány gyümölcsök, zöldségek és ATM, buszmegálló 5 percre. A strand és a környező területek találhatók a sok hangulatos kávézók és éttermek, búvárközpont, sportlétesítmények és szórakoztató és animációs különböző típusú, minden korosztály számára. Jöjjön, és élvezze az egyik legszebb város az Adrián, Rovinj!

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A betét 20% fizetendő foglaláskor. A többi fizetendő érkezéskor. Érkezési idő 14:00 óra indulás ideje 10:00. Tartózkodás több mint 10 éjszaka további kedvezmény. Végső takarítás benne van az árban, és felár nélkül.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 200 m
  • Strand: 200 m
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 70 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 70 m
  • Vasútállomás: 17 km
  • Repülőtér: 35 km
  • Marina: 2 km
  • Sport tevékenységek: 300 m
  • Kaszinó: 3 km
  • Nemzeti park: 26 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza: Éjszaka, idegenforgalmi adó, regisztrációs - out, Wi-Fi, végtakarítás, parkoló, villany, víz. További szolgáltatásokat kínálunk opcionális értékelés Reggeli - 7 € / fő Mosoda - 5 € Szolgáltatás közlekedés vendégek vagy Pula repülőtér - 35 € Háziállatok - 10 € / nap
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Pulić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 7 értékelés
Essen, Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Pulić, Július 2016
Tartózkodó Jelena volt a legjobb volt a kirándulás Horvátországban!

Tartózkodó Jelena volt a legjobb volt a kirándulás Horvátországban! A szállás nagyon barátságos, és a lakás erkéllyel van elég hely a két embert. Mit kell emelni a tisztaság a lakásban, és a közeli strand (kb 5 perc). Jelena rendkívül barátságos és segítőkész nekünk! Segítségükkel az út már nem volt probléma a városban. Javasoljuk a hotel biztosan tovább

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Sankt Margarethen an der Raab, Ausztria
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Pulić, Július 2016
Voltunk teljesen elégedettek

Jelena üdvözölte minket melegen, és bár a lakás még nem volt szabad, mert korán jött int neki reggel, de parkolni az autónkat a házat, és az időközben elment a strand. A strand tényleg fantasztikus, és csak pár percre van az ingatlantól. A lakás, amire szüksége van, és még azt is hozhat a zöldségeket a kertben. Esténként költött a hangulatos teraszon. Ha kérdése tudtunk viszont mindig a Jelena és az egész család mindig rendkívül barátságos. A lakás, már csak egy pár percig, hogy egy kis szupermarket, több étterem és a strand (vacsora). Volt egy pár rengeteg a hely a lakásban, és nem habozott, hogy fenntartással Jelena nyereség.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Sacile, Olaszország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Pulić, Július 2016
A lakás, mint a képen, nagyon tiszta és egyszerű

Az marad a lakás nagyon szép. Jelena fogadtak minket annyira barátságos és segítőkész, megmutatva a lakásban, és elmondja nekünk, hogyan kap a strand és a legközelebbi szupermarket. Élet az ugyanabban az épületben mindig elérhető számunkra, de nagyon diszkréten. A lakás olyan, mint a képen, nagyon tiszta és egyszerű. Az volt az érzésem, hogy törődött Jelena különösen érintett ebben, és én értékelem a sok! A helyszín valóban két percre a szép strand Borik alkotja alkatrészek csak a rock és a kis öblök a kövek. A Borik strand számos kisebb bárok és kioszkok, van is egy nagyon szép étterem vacsorát gyertyafényes. Rovinj is 5 perc alatt elérhető autóval, így is kényelmes ebből a szempontból. Azt javasoljuk, hogy azoknak, akik szeretnének egy ünnep, egy csendes környéken, de mégis közel a város Rovinj napokig vagy több szociális esténként.

Ajánlott : éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Tourist nélkül autó, Regényes,
A felülvizsgálat fordították olasz - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Jelena Pulić Reklám mivel 2015
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Többet a tulajdonos

Helló, a nevem Jelena ... ツ Ahogy a házigazda, adok tippeket és információkat, hogy hova menjen, mit hoz látogat, javasoljuk, éttermek, bárok, üzletek ... Én vagyok az Önök rendelkezésére, hogy megbizonyosodjon róla, hogy egy élvezetes és emlékezetes marad Rovinj. Üdvözöljük Rovinj! ❤

Apartmanok Pulić lista már megtekintette 35992 idők óta 13.06.2015.