Apartmanok ŠimeSabunike - Zadar régió

kikiáltási ár Ft 4.942 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Sabunike és a Zadar régió!
Detailed description

A létesítmény található, a helység központjában Sabunike, 20 méterre a boltok, bárok, és 5 perc alatt az éttermek és 10 perc séta a tengerparton. A homokos strand híres gyógyiszap. Lehet hajózni és szörf. A környéken a nemzeti parkok Krka és Paklenica. Ideális gyermekes családok számára. A lakásban van két apartman, egy 35 m2-es, egy hálószoba és egy nappali, konyha, fürdőszoba és gyönyörű 20 négyzetméter. A második lakás kétszintes, 65 m2-es, két hálószoba, nappali, konyha, fürdőszoba és két terasz 25 m2, amelynek egy a tetőn, tengerre néző. Apartmanok és bejelentkezett kategorizálva 3 csillagos.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Az érkezés szombaton, miután 13 óra és távozás akár 9 órán át. Minimális tartózkodási idő 7 nap. Lehetőség pótágy felár 10 € személyenként és naponta. Ha egy foglalás szükséges előleget fizetni 100 euró megerősíteni a foglalást és a mérleg érkezéskor. Adót nem tartalmazza az ár, és 1 EUR naponta személyenként és gyermekeknek 13- 18 év 0, 50 EUR per nap áron. Bízunk benne, hogy látni ....
Lakossági adót nem az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 500 m
  • Strand: 500 m
  • Belváros: 10 m
  • Élelmiszer: 10 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 2 km
  • Gyógyszertár: 2 km
  • Bank: 2 km
  • Posta: 2 km
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 2 km
  • Vasútállomás: 20 km
  • Repülőtér: 22 km
  • Marina: 2 km
  • Disco club: 2 km
  • Nemzeti park: 40 km
Beach típus
Homokos tengerpart,
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Šime
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
nin, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Šime, Július 2017
Kiváló szálláslehetőség !!

Tartózkodó Mrs. Draženka volt igazán tökéletes ... A lakás pontosan, mint a festmények, új, tiszta, és minden benne kell maradnia. A strand Tíz percig normál séta. A neposrednji lakás, közel a bolt, piac, kávézó, cukrászda, utazási iroda, pénzváltás, restervracija ... Mrs. Draženka egy nagyon kedves ember, valamint unokatestvére Lucia és férje. Köszönjük, kellemes időtöltést és csodálatos nyaralás és reméljük, hogy jövőre.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították szlovén - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
köszönöm

Mrs. Darja nagyon köszönöm a kedves szavakat, azt várom, hogy mi újra jól érzik magukat. Draženka

KRIŽEVCI, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Šime, Június 2017
Ideális szállás !!

Tartózkodó Mrs. Draženka kellemes volt, és az épület pontosan az a fajta, mint a fent leírt, tiszta, jól karbantartott és tiszta. A konyhában mindent, amire szükség van az egész család, és a két hűtők, fagyasztó. A szoba szépen berendezett és az ágyak kényelmesek. Szállás központjában Sabunike, pékség, bolt, kávézó és cukrászda a sarkon. Bevásárlóközpontok 5 perc autóval, így lehet menni nagyobb vásárlásokat. Mi maradt két játékos gyerekek, akik számára a hölgynek nagyon türelmes. A lakások, a strand egy 5-10 perces séta (attól függően, hogy a hangulat a gyermek). Úton a strand és park csúszdával és hintával, és mi, és a többség tartózkodott. Minden elérhető közelségben van, és lehet menni autóval, a forgalom nem nagy, az autók úgy vezessen óvatosan, mert van egy csomó kis gyermekek, akik állandóan ugrál. Tól Sabunika 2 km-re van Nin, amit meglátogatott, közel Zadar. Ajánlom ezt a helyet a gyermekes családok számára, mert a part gyönyörű és tele van a gyerekek játszanak, és a szórakozás az, hogy mindenféle szerkezetek homok. Saját gyerekek élvezték a meleg tenger és minden nap játszik, és megismerni a többi gyerek. Ms. Draženka rendkívül barátságos és kedves ember, és reméljük, hogy újra nyaralás a következő évben. Még egyszer köszönöm Mrs. Draženka egy szép marad és a megértés az én hangos gyerekek.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Čakovec, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartmanok Šime, Augusztus 2016
Jó ár-érték szállást!

Az ingatlan leírása pontos, a lakás pontosan úgy, ahogy van a képen, és ahol a strand 5 perc séta. Mi köszöntötte a szép, tiszta és új. Bár nincs hangulat, Ms. Draženka fel a ventilátort, és nem volt szükség a légkondicionáló a lakásban volt, nagyon kényelmes. A földesúr, vagy Ms .. Draženka kiváló, barátságos és elérhető az emberek, mi pedig kellemesen köszöntötte és az időt, hogy a vizsgálatot. Azt ajánlom ezt a létesítmény a barátok, az ideális lakás egy pár. Sabunike általában nagy hely, mert közel vannak Nin, Zaton, Privlaka, Zadar, és a királynő strand szép (ha úgy tetszik a homok, ideális a gyermekek számára).

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Draženka Matus Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartmanok Šime lista már megtekintette 54499 idők óta 10.03.2016.