Kőház LavdaraDugi otok Sali - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 37.068 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Dugi otok Sali és a Horvát szigeteken!
Detailed description

Kőház Irma, családi tulajdonban lévő Sablić, található a sziget Lavdara, a bejárat közelében (6 km), a Kornati Nemzeti Park. A tenger 20 m, és a városháza Long Island 3 km (25 min. Hajóútra). A házban két ágyas apartmanok, amelyek közös terasz, 45 m2-es, tengerre néző, saját strand. Ha szereti a természetet, és szeretné tölteni a nyaralását Robinson, de nem adja fel a szükséges kényelmet, akkor Lavdara bizonnyal a tökéletes hely. Ha bármikor kívánság civilizáció barátságos tulajdonos, aki magával minden alkalommal marad, hogy egy hajóval a festői halászfalu Sali Long Island, ahol élvezheti az összes, ami egyébként kínál a városok a tenger. Bár a sziget nincs áram és a víz semmi nem fog hiányozni, mert a világítás napenergiával működő, hűtőszekrények dolgozik gáz és víz csapadékvíz tartályok. A ház a délnyugati oldalán, a sziget és a védett ritka északi szél, hogy úszik a manapság szokásos módon.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés előre, legalább 40% -a deviza vagy a folyó fizetési mérleg és a mérleg érkezéskor Lavdar. Az extra napos kirándulás hajóval vagy személyzet nélkül, vagy más tartalom fizetés közvetlenül a tulajdonosnak.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 20 m
  • Strand: 20 m
  • Belváros: 3 km
  • Élelmiszer: 3 km
  • Étterem: 3 km
  • Orvos: 3 km
  • Gyógyszertár: 3 km
  • Posta: 3 km
  • Benzinkút: 5 km
  • Nemzeti park: 6 km
Beach típus
Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Az ár tartalmazza a szállítás a vendégek a Sali a Lavdara az érkezés és távozás, valamint hetente háromszor közlekedés érdekében, hogy megvásárolja az élelmiszer, vagy egyszerűen csak azért, hogy látogasson el Sali, mert a helyi üzletek, kávézók, cukrászdák és éttermek. Ugyancsak tartalmazza a egynapos kirándulás szerepel a Kornati, Natúrpark Telašćica, vagy bármely más település kért a vendégek. (Maps, hogy látogassa meg a Kornati szigetekre nem tartalmazza). Az ár is követ a tulajdonosaik kíséretében elhagyott fellegvár Lavdari. Ha egy tengerész, lehet bérelni egy 4 méteres vitorlás vagy tanulni vitorlázni a tulajdonos vitorlás iskola. Egyetértésben a fajta tulajdonos lehetséges további lehetőségek.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Kőház Lavdara
Željko Sablić Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Élek Sisak, 60 km-re Zágrábtól. Én 51 éves, nős, két gyermek apja (lánya 16 éve .., A fiú 21 éves.). Tervezünk és fémtermékek gyártására. Imádom a természetet, a zenét, a kerékpározás, vitorlázás és minden kapcsolódó ökológia és a tiszta energia. .

Kőház Lavdara lista már megtekintette 7254 idők óta 19.03.2016.