Apartmanok KolićDugi otok Savar - Horvát szigeteken

kikiáltási ár Ft 11.249 / éj
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Légkondicionált apartmanok, közvetlenül a tenger mellett, tengerre néző kilátással. 1. emelet, AP4 2, kb 60 négyzetméter, 2 hálószoba franciaággyal és egy pótággyal 1 fő részére, nappali konyhával és étkezővel, kanapé, asztal és székek, tűzhely, sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, fürdőszoba (fürdőkád, WC) , erkély mérete kb.10 négyzetméter. Tetőtér, AP4 2, mérete kb 55 négyzetméter, 2 szoba franciaággyal és egy pótággyal 1 fő részére, nappali konyhával és étkezővel, kanapé, asztal és székek, tűzhely, sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, fürdőszoba ( zuhanyzó, WC), erkély mérete kb.10 négyzetméter. földszinten 1 db 2 fős AP stúdió, mérete kb. 30 négyzetméter. Nappali és hálószoba konyhával és étkezővel: franciaágy, kanapé, konyha és étkező, asztal és székek, tűzhely, sütő, hűtőszekrény fagyasztóval, fürdőszoba (twc), terasz kb. 10 négyzetméter.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A foglalás megerősítéséhez előleg befizetése szükséges, a teljes összeg körülbelül 30%-a. Bejelentkezés: 16:00 órától. Kijelentkezés: 10:00 óráig.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 10 m
  • Strand: 50 m
  • Élelmiszer: 4 km
  • Étterem: 4 km
Beach típus
Kavicsos strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Kérésre kikötés a csónakhoz. Minden apartmanban van internet (wi-fi). A két nagyobb apartmanba házi kedvenceket is bevihetünk! Vendégeink 2 személyes kajakot és SUP deszkát bérelhetnek.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartmanok Kolić
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 2 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Weißenhorn , Németország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Június 2022
Csodálatos nyaralás a paradicsomban

A lakás elhelyezkedése egy álom! Közvetlenül a tenger mellett, szuper csendes és fantasztikus kilátás nyílik az erkélyről! A földszinten lakik a tulajdonos a házban egyáltalán nem zavar! Szuper kedves, segítőkész és időnként meglep egy grillezéssel. Nagyon élveztük az ott töltött időt, és egy szívdobbanás után visszamennénk. Csak ketten voltunk a lakásban, gyerekes pár is rendben volt.. Más helyekre kell menned vásárolni és étkezni, de ezt már előre tudod.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították német - Eredeti megjelenítése
Gniezno, Lengyelország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Június 2020
Nyaralás 2020

Fantasztikus hely. Nyugodt csend tengeri delfinek. PARADICSOM. A házigazda törődik a vendégekkel, egy olyan hely, ahol a természet szereti az embereket.

Ajánlott : Idős emberek, Regényes,
A felülvizsgálat fordították lengyel - Eredeti megjelenítése
Sandra Kolić Reklám mivel 2014
Beszél:
Horvát, Angol, Német, Olasz,
Apartmanok Kolić lista már megtekintette 81966 idők óta 14.05.2014.