Apartman Gaga Split - Split régió

kikiáltási ár Ft 6.207 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Split és a Split régió!
Detailed description

Apartman Gaga egy csendes részén Split város egy épületben a hetedik emeleten liftgel és erkéllyel, kilátással a tengerre a strand közelében és az összes többi létesítmény. Előnye az ingyenes parkolás az épület előtt. A gyerekeknek és parkoknak egyaránt nagy játszótér, valamint 2 percen belül a boltok közelében található. Nagyon jó kapcsolatok a buszmegállóhoz, és az állomás 2 percre van a lakásból. A gyönyörű Trstenik strand a Raddison Blu Hotel és a Žnjan és a Bačvice strand közelében található, mindössze néhány lépésre. A Križine Kórház, egyetemek és karok mind 10 perc alatt elérhetők. Ügyeljen arra, hogy sétáljon a város központjába, és nézze meg a Diocletianus-palotát és a Marjant, ahonnan láthatja az egész SPLIT-t. Az apartman 3-4 fő befogadására képes, és mindent elkövet, amire szüksége van az éghajlatból. Internet. . mosás. . ételeket. . hűtőszekrény fagyasztóval. . tv. . erkély. . vas. . mosoda ... ágynemű ... törölköző. . fürdők. . szappanok. A LIDL szupermarket minden nap az erkélyről néz.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
A szállítmány az ár 20 százalékának fenntartott kifizetésének minősül legalább 100 eurónak. A tulajdonos 13:00 után léphet be, és az indulás napján 10:00 óráig indul. Bármely információért vagy kérdésért bármikor kérheti a nap folyamán gyakran ellenőrizendő e-mailt. A szállásadó az ár tartalmazza Érkezéskor a lakásban ne habozzon kapcsolatba lépni velünk az e-látogató regisztrációjával, amelyet erre a célra használunk, és automatikusan törlünk.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 1.5 km
  • Strand: 1.1 km
  • Belváros: 2 km
  • Élelmiszer: 30 m
  • Étterem: 50 m
  • Orvos: 50 m
  • Gyógyszertár: 50 m
  • Bank: 60 m
  • Posta: 100 m
  • Benzinkút: 1 km
  • Buszmegálló: 2 km
  • Vasútállomás: 2 km
  • Repülőtér: 22 km
  • Marina: 3 km
  • Sport tevékenységek: 50 m
  • Disco club: 50 m
  • Kaszinó: 300 m
  • Nemzeti park: 50 km
Beach típus
Homokos tengerpart, Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
kérésre jelezheti, hogy szeretnénk-e érkezni egy repülőtéren, buszon vagy vasútállomáson partnerünkkel, akik úgy döntöttek erre. Javasoljuk, hogy hol lehet enni a városban, és mely kirándulásokon menni.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Gaga
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Žminj, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Gaga , Július 2018
Nagyszerű szállás Splitben

Apartman Gaga nagyon jó helyen található Split városában. Az üzletek közelében ingyenes parkolási lehetőség áll az épület mögött. A strand 15 perc, és főleg a strandon járunk. A lakásunkban otthon éreztük magunkat a kedves Fani nevű házvezetőnek köszönhetően, aki felkészített mindent, amire szükségünk volt egy nyugodt és élvezetes pihenésre. Ez a legjobb szállás, ahol maradtunk, és mi biztosan visszatérünk.

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
KÖSZÖNJÜK

Kedvesem, köszönöm a felülvizsgálatot, mindkettő nagy örömmel jár, mindenkor idejött :-) Nagy üdvözlő csapat!

Split, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Gaga , Július 2018
Prezadovljna

A házi készítés és a fajta. Mindig elérhető bármi is van. Apartman gyönyörű, erkély szép kilátás. Nagyon elégedett

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
KÖSZÖNJÜK

Pipi, köszönet a felülvizsgálatért :-) ketten kitűnő volt :-)

Postojna, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Gaga , Július 2018
Szép lakás nagyszerű helyen

Az Ultra Europe fesztivál keretében egy éjszakára foglaljuk le ezt a lakást. Meglepett a meglehetősen alacsony ár, összehasonlítva más apartmanok ebben az időszakban. A lakás jó helyen van - előtt van egy élelmiszerbolt és buszmegálló, ahonnan a busz a központba rövid idő alatt eljut. Ingyenes parkolás áll rendelkezésre a lakás mellett. 15 perc séta elválasztja Önt a strandtól. Az apartman szép, új és tiszta. De a cseresznye a tetején találkozott a tulajdonosával, Fani Bosnjaknal. Olyan kedves, kedves és kedves ember, nagy szívvel. Ő felajánlotta nekünk a meghívást a Poljud staduimhez, és elmagyarázta nekünk, és tájékoztatást adott nekünk mindazt, amire szükségünk volt a városról. Tényleg gondoskodik a vendégéről, és biztosítja, hogy otthon érezze magát otthonában. Nagyon ajánljuk ezt a lakást. Minden bizonnyal foglalni fogjuk újra, amikor legközelebb meglátogatjuk Splitet!

Ajánlott : Aktív nyaralás, éjszakai élet, Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Tourist nélkül autó, Emberek háziállatok, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Tulajdonos válasz
Kösz

Köszönöm a SPAM-ot egy szép felülvizsgálatról. Örömmel üdvözölhetek, amikor meglátogatjátok Split városát. Megmondtam, hogy elégedett voltál. Üdvözlet az egész csapatra !!!

Fani Bošnjak Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Gaga lista már megtekintette 16464 idők óta 09.06.2018.