Apartman BombonSelce - Kvarner

kikiáltási ár Ft 13.964 / éj
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Fantasztikus! 5/5
Detailed description

Korszerűen felszerelt apartman két emeleten (családi ház egymás után), saját terasszal az óvárosban, nagyon csendes helyen, a központtól csupán 50 méterre, szupermarketek, posta, pénzváltók, kávézók és éttermek közelében. távolság a strandtól 100 m. Az emeleten van egy hálószoba kétszemélyes ággyal 160x200, és egy fürdőszoba, az alsó emeleten pedig egy nappali konyhával és egy sarokkanapé, amelyet pótágyként használnak 160x200 . A lakás teljesen fel van szerelve mindennel egy kellemes nyaraláshoz. A bejárat előtt egy 10 m2-es terasz található, amely nyári ebédlőként vagy pihenőhelyként használható. A házban tilos a dohányzás. Háziállatok nem engedélyezettek. A vendégek számára biztosított egy jármű parkolása 5 perces sétára az apartmantól. A vendégek távozása után a lakást részletesen fertőtlenítik, és minden intézkedést megtesznek a vendégek fertőzésektől való védelme érdekében. Szükség esetén a közelben 24 órás orvosi segítség áll rendelkezésre.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Előleg foglaláskor a teljes ár 20% -ának fizetendő, amelyet a vendég fizet érkezéskor készpénzben. A foglalás a tervezett érkezés előtt 30 nappal lemondható az előleg visszatérítésével, 30 napon belüli lemondás esetén a kaució vissza nem térítendő érkezéskor 200 euró összegű kaució az eszközökben bekövetkezett károk vagy meghibásodások után, amely teljes egészében visszatérítésre kerül, ha van ilyen. nincs sérülés vagy meghibásodás.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Foglalási visszaigazolás dokumentum foglalás esetén
Távolságok
  • Tenger: 60 m
  • Strand: 60 m
  • Belváros: 50 m
  • Élelmiszer: 50 m
  • Étterem: 60 m
  • Orvos: 70 m
  • Gyógyszertár: 50 m
  • Bank: 50 m
  • Posta: 80 m
  • Benzinkút: 500 m
  • Repülőtér: 30 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Üdvözöljük az italos társasjátékokat
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Bombon
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 3 értékelés
Már tartózkodott itt?
Írja meg véleményét!
Varaždin , Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A2+2, Augusztus 2020
Kiváló apartman

Gyönyörű, jól felszerelt apartman. Csendes nyaralást kereső pároknak ajánlott. A tulajdonos kedves és együttérző.

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Třinec, Csehország
Nagyon jó (4/5) Maradt A2+2, Július 2019
Nagyszerű ünnep!

Mi júliusban maradtunk a lakásban. Beszéljen tökéletesen Mrs. Ines-szel. Írtunk SMS-t, leírtuk minket és szépen üdvözöltünk. Lakás pontosan a leírtak szerint, bár kicsi, de szép és tiszta !! Az emeleti hálószoba, ahol két felnőtt alszik, és a földszinti a nappali konyhás kanapéval, ahol két ember kényelmesen alszik. A lakás egy csendes utcában található, de csak néhány méterre a központtól és a kikötőtől. A kisgyermekek számára alkalmas gyönyörű homokos strand egy kicsit távolabb van, mint említettem, kb. 10 perc sétával. (Sajnos szezonban fej-fej ellen, és ezért inkább kölcsönözünk nyugágyat, hogy helyet biztosítsunk. 2 nyugágy és esernyő kb. 350 CZK.) A tengerpart mentén sok étterem és gyönyörű séta este.

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes,
A felülvizsgálat fordították cseh - Eredeti megjelenítése
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Bombon, Június 2019
A tartózkodás felülvizsgálata

Csodálatos kis hely, amelyet az utolsó centiméterig terveztek és használnak, tiszta, rendezett és nagyon kényelmes maradni. Egy kivételesen barátságos és barátságos tulajdonos, aki lakást nyújt, gondolta a legkisebb részleteket és minden vendég igényeit, így nem tudom, ki hagyhatja közömbösnek. Abszolút megérdemli Bombon nevét, és minden bizonnyal visszatérünk. Az egyetlen "hiba" egy kissé hangos szomszéd ... jól ápolt, de határozottan túlnyomó, így nincs hosszú alvás

Ajánlott :
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Ines Krivak Bolanca Reklám mivel 2018
Beszél:
Horvát, Angol,
Többet a tulajdonos

Szociális, boldog, vendégszerető

Apartman Bombon lista már megtekintette 45585 idők óta 08.05.2018.