Apartman FilipanSelce - Kvarner

kikiáltási ár Ft 15.626 / éj
Hoppá! Vagy tűnik, ez az ingatlan már nem érhető el. Ne essen kétségbe, hiszen további nagyszerű ajánlatok a Selce és a Kvarner!
Detailed description

Teljesen felszerelt, modern apartman egy csendes részén a Selce. A lakás a második emeleten található, gyönyörű kilátással a tengerre. A felhasználók a lehetőséget, hogy segítségével a parkosított kertben pergola, grillező, kerti zuhany és napozó terület, és a kisebb sportpálya. Őrzött parkoló a felhasználókkal a lakások egy zárt udvarban.

kevesebb képek
További információ
Fizetés és feltételek
Fizetés 20% előleg a foglalás, a többit érkezéskor az első napon. Check-in korábbi, mint 15:00. Indulás 10:00 órakor.
Lakossági adót az az ár tartalmazza.
Távolságok
  • Tenger: 300 m
  • Strand: 300 m
  • Belváros: 300 m
  • Élelmiszer: 100 m
  • Étterem: 100 m
  • Orvos: 200 m
  • Gyógyszertár: 300 m
  • Bank: 300 m
  • Posta: 300 m
  • Benzinkút: 2 km
  • Buszmegálló: 300 m
  • Repülőtér: 30 km
  • Sport tevékenységek: 10 m
  • Disco club: 300 m
  • Nemzeti park: 150 km
Beach típus
Kavicsos strand, Beton strand, Sziklás strand,
Részletes leírás
Mi lehet rendezni hajókirándulások. Kiadó / kerékpárokat.
Térkép nézet
Nevezetességek a közelben Apartman Filipan
Vendégértékelések
Fantasztikus! 5/5
Vendég értékelés alapuló 5 értékelés
Zagreb, Horvátország
Fantasztikus! (5/5) Maradt A4+2, Július 2019
Ideális hely gondtalan nyaraláshoz!

A férjem és én, valamint két kisgyermek először töltöttük a nyárot Selce-ben. Ha van lehetőség, akkor biztonságosan visszatérünk. Csodálatos volt számunkra. Hazaértünk, és nem akartunk hazamenni. A ház egy dombon található, kényelmes, csendes helyen, közel egy kis üzlethez. A lakás tágas, rendezett, tiszta és A-tól Z-ig felszerelt. Minden nagy számunkra, és a gyerekeknek több mint elegendő tartalom és helyük volt őrületükhöz. A tengerre néző nagy teraszon délutáni órákig és este újra élvezhetjük a természetes árnyékot, szúnyogok nélkül. Az udvaron van egy asztal asztallal, grillező, jacuzzi, kosárlabdapálya, mindenki számára megtalálható valami. Mindent egy magas kerítés zárolt be, a kicsik gondatlanul futhattak, és élvezhetik a lakást és a szabadban. A strandok (homok, beton, imádkozó ...) csak pár perc sétára találhatóak, és a házigazda hálának köszönhetően lehetőségünk nyílt hajókirándulásra kevésbé megközelíthető strandokra és a szomszédos Krk-szigetre. Ami a házigazdát illeti ... ő és családja nagyon kedves és segítőkész, és mégis zavaró. Még nem látja őket, és mindent megkapsz! Nem tudhattunk volna jobbat. Ó ... nagyszerű volt. Mindenkinek ajánlott - fiatal, idős, gyermekekkel és gyermekek nélkül. Mindenki! Köszönöm mindenért!

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Idős emberek, Gyermekes családok, Tourist nélkül autó, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Trebnje, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Filipan, Június 2019
Szuper apartman és környezet

A hatodik hónapban maradtunk a lakásban, és ez volt a legjobban felszerelt lakás, és a házigazdák a legkiválóbb vendéglátást kínálták itt, mióta a Selcában voltunk. A harmadik évre Selce-be jöttünk, mert közel vagyunk a strandhoz. Az apartman mindent tartalmaz, amire szüksége van, van egy Smoothie készítő és egy mixer és néhány nagyon hasznos dolog (pl. Buszok stb.), Hogy túl sok dolgot hoztunk, amit nem kellett, mert mi minden megtalálható az apartmanban. És mindannyian szerettük mindkét gyerek szobáit, csak élvezték őket a játszótéren. Jó klíma is volt minden szobában, és nagyszerű volt, erkélyes kilátás és az egész lakás fenomenális. Még ma is a fia gyakran kéri a tengert. Ajánlunk egy lakást mindenkinek, aki békét és gyermekes családokat akar, mert rengeteg dolog van a gyerekeknek a lakásban. Még egyszer, köszönöm a kellemes időtöltést, biztosan vissza fogunk térni. Hello Filipan család; kellemes időtöltést és sok elégedett vendéget kívánunk. Natasa

Ajánlott : Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok,
A felülvizsgálat fordították horvát - Eredeti megjelenítése
Celje, Szlovénia
Fantasztikus! (5/5) Maradt Apartman Filipan, Augusztus 2017
Tökéletes nyaralás

Nagyon tiszta, modern berendezésű lakás, gyönyörű díszítéssel a 2. emeleten, nagy erkéllyel és lélegzetelállító kilátással a tengerre. Ott és sok minden más! Kerékpárok állnak rendelkezésre, kívül kosárlabdapálya, szolár zuhany, grillező, fedett kerti bútorok minden adottsággal. A tulajdonosok nagyon kedvesek és megfelelnek! Shop (Konzum) és piactér gyalogosan (4 perc) Selce központjában. Körülbelül 4 perc alatt elérhető Selce legszebb strandja. Nagyon ajánlom! Nagyon élveztük ezt a helyet !!!

Ajánlott : Aktív nyaralás, Az emberek keresnek békét, Gyermekes családok, Regényes, Városnézés,
A felülvizsgálat fordították angol - Eredeti megjelenítése
Mutasd meg az összes véleményt
Hrvoje Filipan Reklám mivel 2016
Beszél:
Horvát, Angol,
Apartman Filipan lista már megtekintette 36425 idők óta 10.08.2016.